Amenințare în stil mafiot: focuri de armă și ultimatum pentru Leo Messi

3 martie 2023 10:44   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

14 focuri de armă s-au auzit în apropierea unuia dintre magazinele deținute de familia extinsă a lui Lionel Messi, precum și un mesaj de amenințare, care a fost lăsat în urmă de niște indivizi puși pe harță.

„Messi, te așteptăm”, a fost scris pe ușa magazinului, adăugându-se „Javkin (n.r. Pablo Javkin, primarul) este și el un narco (n.r. om care conduce o grupare ce vinde droguri), nu va avea grijă de tine”. Replica primarului nu a întârziat, acesta criticând forțele de securitate, pentru că nu reușesc să combată eficient crima organizată, care în ultimii ani a crescut îngrijorător în importantul oraș-port, unde zeci de nave încarcă zilnic cantități uriașe de cereale. „Am vorbit (n.r. cu familia Roccuzzo, din parte soției lui Messi, care deține magazinul atacat) și sunt îngrijorați”, a declarat primarul din Rosario reporterilor în fața supermarketului atacat. De altfel, doi bărbați au fost surprinși pe motociclete, joi, în jurul ore locale 3.20, pe o stradă din zona magazinului, fiind acum căutați pentru zarva făcută. 

Incursiunea lui Messi în fotbal a pornit de la Rosario și, până să ajungă la Academia lui FC Barcelona, starul argentinian evolua la Academia lui Club Atletico Newell's Old Boys, a cărei bază sportivă se află în Rosario, Santa Fe. Amenințarea vine la scurt timp după apariția zvonurilor că starul argentinian ar putea reveni la echipa la care a început, după ce i se va fi încheiat contractul cu Paris Saint-Germain. Cotat de site-urile de specialitate la 50 de milioane de euro, Messi a ajuns la PSG, în august 2021 și înțelegerea sa expiră, în vara acestui an. Fotbalistul care a câștigat titlul mondial cu naționala Argentinei a ajuns la gruparea din Paris, după ce a jucat în 778 de meciuri în tricoul lui FC Barcelonei, formație la care a cunoscut faima mondială.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe