Messi, ales „cel mai cel” la gala FIFA. Reacția argentinianului, devenită virală

Anul de răsunet pe care l-a avut Lionel Messi, în 2022, nu a rămas fără „ecou” și argentinianul a fost desemnat inclusiv la Gala FIFA drept cel mai bun jucător din lume.

Lionel Messi, aplaudat la scenă deschisă (FOTO: Getty Images)
Lionel Messi, aplaudat la scenă deschisă (FOTO: Getty Images)

Pe lângă Supercupa Franței, cucerită în tricoul lui Paris Saint-Germain, cu siguranță a atârnat greu și titlul de campion mondial, reușit de Messi cu Argentina, în Qatar. Așa cum era de așteptat, sud-americanul i-a surclasat pe Kylian Mbappé, coechipierul său de la PSG și Karim Benzema, de la Real Madrid. 
„Premiul special a venit, acum câteva luni, cel mai important, cel mai dorit. Cum am spus și pe scenă, e o recunoaștere a muncii echipei pentru tot ceea ce înseamnă. Mondialul se joacă o dată la patru ani și este pentru cei aleși. Am fost unul dintre aleși pentru a ridica trofeul și pentru a fi campion. Nici astăzi nu suntem conștienți de ce am făcut, era singurul trofeu care îmi lipsea, cel mai important din carieră. Din fericire, îmi închei cariera cu toate trofeele care puteau fi disputate. M-am bucurat mult de fiecare moment de la turneu, cum am spus, pentru mine era ultimul și voiam să mă bucur la maximum, zi de zi, fiecare meci. A fost spectaculos pentru modul în care s-a încheiat. Am avut norocul de a putea câștiga toate trofeele care sunt puse la bătaie, am avut șansa de a câștiga tot, la nivel de națională, club, individual. Fac ceea ce îmi place. Sunt mulți ani din carieră și să o închei astfel... Nu pot cere mai mult!”, a declarat Messi, după gală, potrivit TyC Sports.

Reacția argentinianului de 35 de ani nu s-a lăsat prea mult așteptată nici în mediul online, postarea sa de pe Instagram devenind repede virală. „Le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil ca eu să câștig acest premiu. Pentru toți cei de la naționala Argentinei, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru toți cei 45 de milioane de argentinieni care au crezut în noi. Felicitări tuturor câștigătorilor din cadrul Galei FIFA The Best, mai ales lui Lionel Scaloni (n.r. selecționerul Argentinei) și Emiliano Martínez (n.r. portarul Argentinei), meritați premiile cu prisosință. Vă îmbrățișez și ne revedem curând!”, a punctat Lionel Messi, care a câștigat trofeul FIFA „The Best” de două ori și Balonul de Aur în șapte rânduri. De altfel, după reușita din Qatar, Argentina a anunțat prelungirea mandatului lui Lionel Scaloni ca selecţioner al Argentinei, până la Mondialul din 2026, care avea loc în SUA, Mexic şi Canada.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net