Cadouri de burghez: Messi le-a dăruit telefoane de aur colegilor de națională

Ultima actualizare:

Lionel Messi și-a răsplătit colegii de la naționala Argentinei, dăruindu-le un cadou ieșit din comun, atât coechipierilor, cât și membrilor staff-ului tehnic, după ce împreună au cucerit Cupa Mondială de fotbal, în luna decembrie.

Fiecare iPhone de aur a costat peste 5.500 de euro (FOTO: Instagram)
Fiecare iPhone de aur a costat peste 5.500 de euro (FOTO: Instagram)

Căpitanul de la Argentina le-a oferit acestora câte un telefon personalizat din aur de 24 de carate, cel mai probabil în semn de recunoştinţă pentru că l-au ajutat să-şi îndeplinească marele vis al carierei sale: acela de a deveni campion al lumii.
Fiecare telefon a fost inscripţionat cu logoul Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA), precum și cu numele fiecărui jucător, alături de menţiunea „Word Cup Champions 2022”. Livrarea cadourilor s-a petrecut și ea în mare stil, fiind făcută personal de către antreprenorul irlandez Ben Lyons, de la compania iDesign Gold, acesta asigurându-se că cele 35 de telefoane marca iPhone ajung cu bine la destinatarii lor. Cât despre costul total al generosului cadou, acesta nu a fost deloc de neglijat, ridicându-se la 197.000 de euro, fiecare aparat fiind estimat la aproximativ 5.500 de euro. 

„Lionel nu este doar cel mai bun din istorie, ci este și unul dintre clienții noștri loiali. A luat legătura cu noi, în urmă cu două luni, după finala Cupei Mondiale. A spus că dorește un cadou special pentru toți jucătorii și cei din staff pentru a sărbători acea victorie fantastică. Dar nu a dorit cadouri obișnuite, cum ar fi niște ceasuri. Așa că i-am sugerat iPhone-uri de aur, cu nume inscripționate și i-a plăcut ideea”, a declarat Ben Lyons.

Lionel Messi a colaborat pentru cadou cu Ben Lyons, fondatorul iDesign Gold (FOTO: Instagram)
Lionel Messi a colaborat pentru cadou cu Ben Lyons, fondatorul iDesign Gold (FOTO: Instagram)

Ales jucătorul anului

Recent, Lionel Messi a fost principalul protagonist de la Gala FIFA, fiind ales jucătorul anului, grație titlului de campion mondial, cucerit pentru prima dată în cariera sa. „Le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil ca eu să câștig acest premiu. Pentru toți cei de la naționala Argentinei, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru toți cei 45 de milioane de argentinieni care au crezut în noi. Felicitări tuturor câștigătorilor din cadrul Galei FIFA The Best, mai ales lui Lionel Scaloni (n.r. selecționerul Argentinei) și Emiliano Martínez (n.r. portarul Argentinei), meritați premiile cu prisosință. Vă îmbrățișez și ne revedem curând!”, a punctat atunci Lionel Messi, care a câștigat trofeul FIFA „The Best” de două ori și Balonul de Aur în șapte rânduri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net