Debut „șchiopătat” la arabi: Reghecampf a pierdut primul meci la noua echipă

27 septembrie 2023 10:49   Fotbal internațional

Laurențiu Reghecampf a început cu stângul parcursul său în Arabia Saudită, acolo unde a revenit ca tehnician, după a decis să-și încheie socotelile cu CS Universitatea Craiova. Între timp devenit antrenor la Al-Tai, Laurențiu Reghecampf a avut parte de un debut „șchiopătat”. 

Noua grupare a tehnicianului român a evoluat în 16-imile din Cupa Regelui, acolo unde s-a duelat cu divizionara secundă Al-Faysaly. Aceasta din urmă s-a impus cu 2-0, cu toate că ocupă locul șase în Liga a II-a din Arabia Saudită. De altfel, unul dintre goluri a fost marcat de Arnold Garita, jucător care nu e străin de fotbalul român, dat fiind că a evoluat la FC Argeș. 

Urmează duelul „de foc” cu echipa lui Cristiano Ronaldo

Revenind la misiunea lui Laurențiu Reghecampf la Al-Tai, pentru gruparea românului urmează o partidă „de foc”, împotriva celor de la Al-Nassr, contând pentru etapa a VIII-a din campionatul saudit. Meciul care se va juca pe terenul celor de la Al-Tai este programat să se dispute, vineri, de la ora 18.00. Al-Nassr mizează pe o serie de nume mari, printre care Cristiano Ronaldo sau Sadio Mané, gruparea clasându-se pe locul cinci, având 15 puncte. Comparativ, de partea cealaltă, noua echipă a lui Laurențiu Reghecampf este pe a 12-a poziție, cu șapte puncte acumulate.
Teoretic, înțelegerea lui Laurențiu Reghecampf cu Al-Tai se întinde până la finele sezonului. Antrenorul român în vârstă de 48 de ani îl succedă pe banca tehnică pe croatul Krešimir Režić, care, la rândul său, l-a înlocuit pe Mirel Rădoi. Astfel, în ultimele luni Al-Tai a avut trei tehnicieni diferiți, ceea ce ridică unele semne de întrebare despre echilibrul echipei. Pentru Laurențiu Reghecampf Al-Tai este a treia echipă pe care o antrenează în Arabia Saudită, după experiențele de la Al-Hilal și Al-Ahli. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe