Evoluția lui Drăgușin a avut „ecou” în presa engleză. Ce se scrie despre fundaș

3 septembrie 2024 10:48   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Radu Drăgușin a impresionat presa engleză, după evoluția sa din meciul de fotbal disputat de Tottenham Hotspur cu Newcastle United, 1-2, jurnaliștii britanici fiind de părere antrenorul Ange Postecoglou se vede nevoit să regândească echipa, pentru a-i face loc fundașului român. 

Profitând de absența titularului Micky Van de Ven, Drăgușin și-a jucat bine șansa și a consemnat o partidă bună, duminică, în deplasarea lui Tottenham de la Newcastle - în ciuda înfrângerii, apărătorul român a avut intervenții apreciate în Premier League. 

„Spurs sunt norocoși să aibă trei fundași centrali de top în rândurile lor”

 „Ange Postecoglou are, acum, o dilemă. Va trebui să găsească o modalitate de a-i oferi lui Radu Drăgușin mai multe minute la prima echipă. Spurs sunt norocoși să aibă trei fundași centrali de top în rândurile lor. Cristian Romero, Micky van de Ven și Drăgușin sunt toți jucători de calitate”, notează tottenhamhotspurnews.com, consemnând că „ar fi greu să dăm vina pe Drăgușin pentru înfrângere. De fapt, internaționalul român a fost, fără îndoială, cel mai bun fundaș central al lui Spurs, în acea zi, colegul Romero fiind criticat pentru performanța sa împotriva Magpies”. Drăgușin a câștigat toate duelurile sale la sol, dar și patru din cele șase aeriene, 85% din pasele sale fiind reușite.
„Deși nu a fost neapărat o evoluție care să sugereze că românul ar trebui să fie titular în locul lui Van de Ven, acesta l-a pus pe Postecoglou în situația de a-și dori să-i acorde mai multe minute la prima echipă. Prin urmare, odată cu startul UEFA Europa League și a celorlalte competiții interne, Postecoglou va căuta fără îndoială o modalitate de a-l integra pe Drăgușin în prima echipă”, a fost concluzia celor de la „tottenhamhotspurnews.com”, de altfel confirmată managerul australian al londonezilor, care a punctat că „Radu va juca un rol important, în acest sezon”.
Estimat la o valoare de 25 de milioane de euro de către Transfermarkt, Drăgușin are un contract valabil până în vara lui 2023 la Tottenham, până acum adunând 10 apariții în tricoul echipei din Anglia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe