Kylian Mbappé „sparge gheața” la Real: primele goluri pentru madrileni

Ultima actualizare:

Kylian Mbappé și-a intrat deja în rolul de „vedetă” la Real Madrid, acolo unde a reușit să înscrie primele sale goluri în tricoul formației de pe „Santiago Bernabéu” - Real a câștigat meciul de fotbal cu Betis Sevilla, disputat pe teren propriu, duminică și contând pentru etapa a patra din La Liga. 

Kylian Mbappé, primele goluri marcate pentru Real Madrid (FOTO: EPA)
Kylian Mbappé, primele goluri marcate pentru Real Madrid (FOTO: EPA)

Chiar dacă golurile s-au lăsat ceva timp așteptate, Mbappé a deschis scorul în meciul cu Betis, în minutul 67, ca puțin mai târziu echipa sa să beneficieze de un penalty, transformat tot de el. În clasamentul din La Liga, Real este pe doi, cu opt puncte, în vreme ce Betis ocupă a 17-a poziție, cu doar două puncte - lider e FC Barcelona, cu 12 puncte.

Primele reușite, după patru meciuri

„Am marcat deja pe acest stadion legendar, pe cel mai bun stadion din lume, noi suntem Real Madrid”, a spus Mbappé la flash-interviul de după meci, vizibil „descătușat” de emoții. După „dubla” obținută în al patrulea meci disputat pentru Real Madrid, francezul a fost scos de pe teren de către Carlo Ancelotti, în minutul 84, primind aplauze la scenă deschisă de la întreg stadionul.
Estimat la o valoare de 180 de milioane de euro de către Transfermarkt, francezul a lăsat în urmă o perioadă „fructuoasă” la PSG -307 meciuri, 256 de goluri, 108 pase decisive-, echipă al cărei tricou l-a îmbrăcat vreme de șase ani, cucerind de șase ori titlul de campion al Franței, de patru ori Cupa Franței și de trei Supercupa Franței. Mbappé e cel mai valoros jucător de la Real Madrid, la egalitate cu Vinícius Júnior și Jude Bellingham. De altfel, gruparea din Spania are la dispoziție un lot impresionant, jucătorii săi atingând o sumă deloc de neglijat - 1,34 miliarde de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net