#Război Ucraina-Rusia

Ieri spera la un contract la Barcelona, azi se ascunde în buncăr cu iubita gravidă

14 martie 2022 17:54   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Războiul naște drame înfiorătoare. Una dintre ele este cea trăită de una dintre speranțele clubului Șahtior Donețk, Georgiy Sudakov. Acesta este blocat împreună cu soția gravidă într-un buncăr din Kiev.

În vârstă de 19 ani, Sudakov părea că are toată lumea la picioare în urmă cu o lună și jumătate. Legitimat la echipa secundă a clubului Șahtior Donețk, el avea semnale că va face curând pasul spre echipa mare, pentru că este considerat un talent imens, care ar putea oricând să fie vândut către o formație de top din Europa. Izbucnirea războiului a frânt însă orice speranță a ucrainenilor, care acum trebuie să aibă grijă de viața lor. Așa face și Sudakov, care împreună cu iubita lui, Liza, care este gravidă, și-a petrecut ultimele săptămâni într-un buncăr din Kiev. Acolo unde singura fericire poate veni atunci când nu se zguduie pământul din cauza bombelor.

Antrenorul Fernando Valente i-a publicat povestea

Cazul lui a fost prezentat de antrenorul său de la echipa secundă a fostei campioane a Ucrainei, portughezul Fernando Valente. Acesta a publicat o imagine sfâșietoare cu jucătorul și iubita lui, îmbrățișați, pe o bancă dintr-un buncăr.

Sudakov e cel mai mare talent cu care am lucrat, e internațional de tineret ucrainean și, de curând, și-a prelungit contractul cu Șahtior până în 2026, Un băiat fantastic, ce așteaptă un copil alături de soția sa, Liza. Aveau visuri, care le-au fost răpite și acum se află într-un buncăr din cauza unui război fără sens. Plâng și mă rog pentru acest cuplu și pentru toți tinerii jucători și prieteni pe care i-am lăsat în Ucraina, cei care m-au făcut fericit în ultimii doi ani. Inima mea este frântă”, a scris, pe Instagram, Fernando Valente.

Descoperindu-i postarea, cei din presa portugheză l-au interpelat pe tehnician, care a povestit mai multe, conform celor de la AS.com: ”Sudakov este un copil cu un potențial enorm, poate juca pentru Manchester City sau pentru Barcelona. Este cel mai mare talent cu care am lucrat și e jucătorul cu care am cea mai strânsă relație. Pe telefon, am o poză cu el și iubita sa, dinainte de război, în care ambii erau fericiți. Acum ceva timp, mi-a trimis o altă poză, în care se află, triști, în buncăr. De fiecare dată când văd pozele încep să plâng”, a spus Fernando Valente, confirmându-și astfel postarea de pe Instagram.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Mai multe