În timp ce Messi s-a vindecat, Donnarumma s-a infectat cu SARS-Cov-2

5 ianuarie 2022 7:59   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Absent de la meciul cu Vannes (4-0), din Cupa Franței, luni, Lionel Messi (34 de ani) s-a vindecat de COVID-19 şi a plecat la Paris. Coleg cu argentinianul la PSG, portarul Donnarumma a ajuns pe lista celor infectați cu noul coronavirus.

Messi a fost testat pozitiv în 28 decembrie 2021, în oraşul săul natal, Rosario, unde îşi petrecea Sărbătorile şi unde a rămas în izolare. În 2 ianuarie, PSG a anunţat faptul că argentinianul are COVID-19.

Potrivit publicației ”La Nacion”, marţi, vedeta parizienilor a fost testată negativ şi a plecat spre Paris cu un avion privat, pentru a se alătura coechipierilor săi. Ziarul argentinian a publicat fotografii cu Messi şi familia lui pe aeroportul din Rosario.

Potrivit aceleiași surse, în funcţie de starea lui fizică, Messi ar putea juca duminică, în meciul pe care PSG îl va susține pe terenul lui Oympique Lyon, în etapa a XX-a a Ligue 1.

Dacă Messi s-ar fi vindecat de COVID-19, colegul său de la PSG Gianluigi Donnarumma tocmai a fost testat pozitiv. Potrivit lequipe.fr, italianul este al cincilea jucător de la PSG în această situație, după Lionel Messi, Juan Bernat, Sergio Rico şi Nathan Bitumazala.

Nu s-a precizat dacă portarul este infectat cu varianta Omicron, însă internaţionalul italian, care a fost titular luni seară, în meciul cu Vannes, a fost plasat în izolare marţi.

Mai multe