Donnarumma speră să nu fie fluierat pe San Siro. Accidentat, Pessina a fost înlocuit cu Dimarco

Ultima actualizare:

    Gianluigi Donnarumma a avut o contribuție importantă la câștigarea titlului european în varăFoto: EPA-EFE
Gianluigi Donnarumma a avut o contribuție importantă la câștigarea titlului european în varăFoto: EPA-EFE

Programată mâine seara (miercuri, 6 octombrie), la ora 21.45, prima semifinală a Ligii Națiunilor 2021, Italia - Spania, se anunță extrem de disputată. Cu această ocazie, portarul Gianluigi Donnarumma reveni pe ”San Siro” și speră să nu fie primit cu ostilitate.

Campioană europeană, Italia se confruntă cu unele probleme înaintea disputei cu Spania. Accidentat la picior, mijlocașul Matteo Pessina a fost înlocuit cu jucătorul lui Inter Milano, Federico Dimarco. În vârstă de 23 de ani, acesta poate evolua și în zona centrală a apărării, dar și pe flancul stâng. El a disputat nouă meciuri în toate competițiile cu Inter, în acest debut de an competițional. Dimarcă a fost împrumutat în ediția trecută la Hellas Verona, reușind să înscrie 5 goluri și să dea 6 pase decisive în cele 35 de meciuri jucate în Serie A.Pe de altă parte, portarul Gianluigi Donnarumma a declarat că speră să nu fie primit cu ostilitate pe „San Siro”. Acesta s-a transferat la Parus Saint-Germain în iulie, după şase ani competiționali la AC Milan, pentru care a jucat 215 meciuri. Potrivit presei milaneze, fanii grupării nu au fost de acord cu plecarea jucătorului şi vor să-l apostrofeze pe portarul de 22 ani. "Milan şi Milano sunt capitole imporantă ale vieţii mele. Sunt încântat să mă duc acolo şi sper că nu va fi nimic negativ din partea fanilor", a declarat jucătorul.

Liga Națiunilor 2021Divizia ASemifinaleMiercuri, 6 octombrie, ora 21.45Italia - SpaniaJoi, 7 octombrie, ora 21.45Franța - Belgia

FinalaDuminică, 10 octombrie, ora 21.45Italia/Spania - Franța/Belgia

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net