Lionel Messi are COVID-19. Tot mai mulți fotbaliști sunt la izolare

Starul argentinian a fost depistat infectat cu noul coronavirus. Tot mai mulți fotbaliști și antrenori din Europa de Vest au fost trimiși la izolare după ce au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

Lionel Messi nu va putea evolua în meciul de mâine din Cupa Franței (Foto: EPA-EFE)
Lionel Messi nu va putea evolua în meciul de mâine din Cupa Franței (Foto: EPA-EFE)

Paris Saint-Germain a anunțat, ieri, că din lotul deplasat pentru meciul cu Vannes, de mâine, din „16”-imile de finală ale Cupei Franței vor lipsi patru jucători. Și că în această situație, alături de Juan Bernat, Sergio Rico și Nathan Bitumazala, se află Lionel Messi.

Într-o situație asemănătoare se află antrenorul formaţiei Liverpool, Jurgen Klopp, care nu a putut fi prezent pe banca tehnică la meciul disputat aseară, după închiderea ediției, cu Chelsea. Tot din cauza numărului mare de cazuri de fotbaliști infectați, în Premier League s-au amânat meciurile Leicester - Norwich și Southampton - Newcastle, din etapa cu numărul 21. Acestea se alătură altor 16 partide care nu s-au disputat din aceleași motive.

Și lotul Barcelonei este decimat de COVID-19 și accidentări

Afectată de coronavirus şi accidentări, FC Barcelona se va prezentat la meciul cu Mallorca, de diseară, cu mai mulţi jucători foarte tineri. Pe lista celor testați pozitiv se află Dembele, Gavi, Alves, Alba, Sergino, Coutinho şi Abde. În plus, Depay, Pedri şi Sergi Roberto sunt accidentați, iar Busquets este suspendat.

În Italia, mai mulţi jucători ai echipelor Juventus Torino şi Napoli vor rata disputa directă de joi, din Serie A, fiind infectaţi cu coronavirus. În această situație sunt Chiellini, Arthur şi Carlo Pinsoglio, respectiv Osimhen, Elmas şi Lozano. De asemenea, Malcuit şi Petagna sunt în autoizolare după ce au intrat în contact cu o persoană testată pozitiv.

Nici Bayern Munchen nu e ocolită de probleme. Plecați în vacanță, Neuer (Maldive), Coman (Dubai) şi Tolisso (Franţa) sunt infectați. În aceeași situație este Omar Richards, care a rămas în Germania, dar și antrenorul secund Dino Topmoller. Cei cinci sunt în autoizolare.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net