Lionel Messi, Crăciun la piscină cu soția și copiii

Lionel Messi a profitat de mini-vacanța de Sărbători și a fugit de frigul din Europa acasă, la Rosario. În Argentina sunt acum în jur de 35 de grade Celsius, așa că fotbalistul stă toată ziua la piscină cu soția, Antonela Roccuzzo, și cei trei copii.

image
Lionel Messi și soția lui, de Crăciun la piscină (FOTO: Instagram)

Soția jucătorului sud-american legitimat la Paris Saint Germain, Antonela Roccuzzo, le-a arătat fanilor cum a petrecut familia ei Crăciunul în acest an. Nu la schi, ci în piscina casei din orașul în care locuiesc în Argentina, Rosario. În emisfera sudică acum e vară, așa că Lionel, soția lui și cei trei copii au profitat din plin de soare și de aceste zile libere cu care se vor mai întâlni abia peste 5-6 luni, după ce sezonul complicat din Franța și din Liga Campionilor se va fi încheiat.

image
Cei trei băieți ai lui Messi s-ar bălăci toată ziua în piscina casei familiei (FOTO: Instagram)

Lionel Messi și-a cunoscut soția când avea 5 ani

Relația dintre Lionel Messi (34 de ani) și Antonela Roccuzzo (33 de ani) a început în 2008, când amândoi aveau în jur de 20 de ani, dar ei se cunoșteau de pe la cinci ani, fiind originari amândoi din Rosario. Mai mult, ea este verișoara unuia dintre cei mai buni prieteni din copilărie ai lui Messi, Lucas Scaglia, care a ajuns, de asemenea, fotbalist. Cei doi au trei băieți: Thiago (9 ani), Mateo (6 ani) și Ciro (3 ani), care îi însoțesc peste tot. Ei au fost prezenți inclusiv la decernarea celui de-al șaptelea Balon de Aur, la începutul acestei luni. Un trofeu care a atras multe critici, pentru că majoritatea specialiștilor au considerat că acesta i se cuvenea atacantului polonez al lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, care s-a clasat pe locul doi, inexplicabil.

messi balon aur jpeg
Lionel Messi, cu al șaptelea Balon de Aur cucerit în carieră (FOTO: EPA)

Dacă pe plan personal lucrurile par să-i meargă perfect argentinianului, pe cel profesional ele nu sunt chiar atât de frumoase. Pentru că transferul de la Barcelona, unde jucase toată cariera, la PSG, a părut un mare pas înapoi. Iar prestațiile lui sunt departe de ce a arătat la formația spaniolă de-a lungul timpului.

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
image jpeg
hororoscop jpg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub cheating wife png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alessia Raiciu png
Emil Sandoi si Daniel Pancu, selectionerii Romaniei de tineret jpg
Argint tenis de masa jpg
David Popovici aur la Europene jpg
Echipa de canotaj jpg
simona halep trofeu toronto 2022 jpg