Inițiativă inedită la Milano: 50.000 de fluiere pentru „trădătorul” Lukaku

5 octombrie 2023 10:35   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Romelu Lukaku va avea parte de o primire nu tocmai prietenoasă, la revenirea sa pe stadionul lui Inter Milano: nu mai puțin de 50.000 de fluiere vor fi distribuire de către unul dintre principalele grupuri de suporteri ai „nerazzurilor”, înainte de meciul din Serie A cu AS Roma, de la sfârşitul lunii octombrie. Astfel, e de așteptat ca zeci de mii de oameni să-l conteste pe cel pe care-l consideră „trădător”.  

„Se apropie ziua celei mai neplăcute reveniri, să facem totul pentru a fi pregătiţi”, a fost mesajul celor de la „Curva Nord”. „29 octombrie este o zi care trebuie marcată cu roşu pentru a arăta dezgustul stârnit de cel care ne-a întors spatele în cel mai nedemn mod. Înainte de meciul cu Roma, «Nord» va distribui 50.000 de fluiere pentru a sufla din răsputeri, de fiecare dată când cel care a trădat tricoul nostru va atinge mingea”, au mai spus aceștia. 

Refuzat de Chelsea, dar întâmpinat cu brațele deschise de AS Roma

La cei 30 de ani ai săi, Romelu Lukaku a jucat, în sezonul trecut, la Inter Milano, cu care a încheiat pe locul trei în Serie A, câştigând Cupa Italiei şi disputând finala Ligii Campionilor de fotbal, în care Manchester City s-a impus cu 0-1. Cu toate că Inter Milano spera să obţină semnătura sa, atacantul a preferat să se întoarcă la Chelsea Londra, club unde a ajuns în 2021, după două sezoane petrecute deja la gruparea lombardă. Acolo, însă, antrenorul formației engleze, Mauricio Pochettino, avea alte planuri și l-a anunţat că nu se bazează pe el și, cum niciun club nu a venit cu o ofertă pe măsura condiţiilor lui Chelsea Londra pentru un transfer, Romelu Lukaku a acceptat, în cele din urmă, propunerea de împrumut formulată de AS Roma - situație deloc „gustată” de susținătorii lui Inter Milano. De la venirea sa în capitala Italiei, jucătorul a marcat şase goluri în opt meciuri disputate în toate competiţiile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe