Jucător umplut de sânge în Liga Campionilor! De câte copci a avut nevoie

12 octombrie 2022 10:59   Fotbal internațional

Scene de groază la finalul meciului dintre Șahtior Donețk și Real Madrid. Fundașul german al spaniolilor, Antonio Rudiger (29 de ani), a ieșit de pe teren plin de sânge.

Apărătorul a fost eroul Realului, egalând și stabilind scorul final, 1-1, în minutul 90+5, după o lovitură de cap, însă nu s-a putut bucura de gol, pentru că era plin de sânge! Ce s-a întâmplat? Ieșit pe centrare, portarul ucrainenilor, Anatoliy Trubin, a calculat greșit traiectoria balonului, care a fost trimis întâi cu capul în poarta goală de Rudiger. Numai că cei doi s-au ciocnit în zbor, iar umărul goal-keeper-ului i-a spart fața germanului, care a ieșit de pe teren cu ajutorul staff-ului medical și cu sângele șiroind.

Conform presei spaniole, a avut nevoie de 20 de copci, iar în cursul zilei de ieri a fost supus unui RMN, pentru a se vedea dacă nu are și vreo fractură. În urma acestui egal, Realul și-a asigurat calificarea matematică în faza următoare a competiției.

Maccabi Haifa a produs surpriza printr-un jucător cu pașaport românesc

Maccabi Haifa a detonat marți seara bomba grupelor Ligii Campionilor. Israelienii au învins cu scorul de 2-0 pe Juventus, o formație care pare că trăiește din amintiri. Dar, chiar și așa, șocul e mare, măcar și pentru că italienii sunt ”doar” de 25 de ori mai bine cotați decât israelienii. Astfel, dacă jucătorii lui Juve au o cotă totală de 502,4 milioane de euro, cei ai lui Maccabi au o cotă de 20,6 milioane de euro în total, conform transfermarkt.com. Adică, altfel spus, torinezii au opt jucători – dintre care șase valizi – care sunt cotați la mai mult decât întreaga valoare a lotului israelienilor.

Ei bine, cu toate acestea, peninsularii au plecat învinși, grație dublei marcate de Atzili (min. 7 și 42). Cotat la 1,5 milioane de euro, acesta are o poveste foarte interensantă, având și cetățenie română, bunicul din partea mamei fiind român! Numai că el a optat să joace pentru naționala din Israel.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe