Fostul star de la Real Madrid și PSG, nuntă de peste jumătate de milion de euro

Jese Rodriguez, fostul fotbalist de la Real Madrid și PSG, s-a căsătorit la începutul acestei luni cu Aurah Ruiz, aleasa inimii sale. Cei doi au avut o nuntă ca în povești, însă costurile au fost pe măsură. O echipă de jurnaliști internaționali au stabilit că marele eveniment a costat peste jumătate de milion de euro, la care se adaugă și un cadou de nuntă impresionant.

Nunta fastuoasă s-a desfășurat într-un resort de lux din Insulele Canare, Las Palmas, și numai asta a ajuns să coste câteva sute de mii. La această sumă se adaugă și un club de pe plajă, unde mirii au oficiat prima parte a ceremoniei, angajarea artiștilor care au întreținut atmosfera, a fotografilor și cameramanilor. Spaniolii de la AS au tras linie și au conchis că nunta lui Jese Rodriguez cu Aurah Ruiz a costat peste 600.000 de euro.

La fel de interesant:  Ion Țiriac și Mircea Lucescu, surprinși alături de Ronaldo, în finala Real Madrid – Liverpool

”Nu va mai exista un eveniment de o asemenea magnitudine”, au declarat reprezentanții resortului.

Jese Rodriguez îi face toate poftele soției sale

Totodată, fotbalistul nu s-a dat în lături de la nimic pentru a o face fericită pe aleasa inimii sale, motiv pentru care a suportat costurile unui avion privat care l-a adus pe Dalex, unul dintre cântăreții de la nuntă, tocmai din Valencia. Mai mult, înainte să ajungp în fața altarului Jese Rodriguez a mai scos niște bani din buzunar, pentru a-i face soției sale un cadou de nuntă impresionant la care multe femei visează.

Iată ce ți-am mai pregătit: Francezii nu știu să piardă. Scandal imens la PSG după eliminarea din Ligă

Aurah Ruiz a primit de la soțul său o bijuterie de mașină, un bolid de lux pe care toți cei care fac parte din lumea bună o au. Este vorba despre un Mercedes-AMG GLE, al cărui preț de pornire este 100.000 de euro. Dacă adăugăm opțiuni și alte caracteristici față de cele din fabrică se pot adăuga încă 60-70.000 de euro, la costul de bază.

Astfel, dacă adăugăm și cadoul, Jese Rodriguez a fost nevoit să scoată din buzunar mai bine de 700.000 euro, pentru cea mai importantă zi din viața lui.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net