Ion Țiriac și Mircea Lucescu, surprinși alături de Ronaldo, în finala Real Madrid - Liverpool

Ultima actualizare:

Ion Țiriac și Mircea Lucescu au fost surprinși de camerele de televiziune, alături de Ronaldo, în tribunele de la Paris. Finala Ligii Campionilor a avut parte de un moment pe care nu și l-ar fi imaginat cineva vreodată. 

Răzvan Lucescu și Ion Țiriac au fost la finala Ligii Campionilor
Răzvan Lucescu și Ion Țiriac au fost la finala Ligii Campionilor

Companie selectă pe arena Stade de France, din Paris, unde sâmbătă seară a avut loc disputa dintre Real Madrid și Liverpool. Spre finalul jocului, telespectatorii au avut parte de câteva secunde inedite, atunci când producătorul transmisiunii l-a pus pus în prim-plan pe Ronaldo, fostul mare jucător brazilian.

Citește și Fotografie senzațională cu David Beckham! Trei vedete l-au făcut să pară un anonim

În vârsta de 45 de ani, legendarul fotbalist a părut mult mai corpolent ca de obicei, dar și destul de plictisit. Însă, nu aceste detalii au provocat o stare de mirare în rândul românilor care priveau finala UCL, ci faptul că lângă fosta glorie a lui Real Madrid se aflau în cadru Ion Țiriac și Mircea Lucescu.

Imagine inedită în finala Ligii Campionilor: Mircea Luceascu și Ion Țiriac, alături de Ronaldo, supranumit „il fenomeno”

Mircea Lucescu, antrenorul român în vârstă de 76 de ani al lui Dinamo Kiev, și milionarul Ion Țiriac, împreună, ar fi fost deja o imagine de colecție. Faptul că în mijlocul celor doi s-a aflat unul dintre cei mari jucători de fotbal din lume a provocat o adevărată unde de șoc printre fanii care urmăreau meciul Real Madrid - Liverpool.

Citește și Dieta care l-a făcut pe Zlatan Ibrahimovic să fie un sportiv de top la 40 de ani

Pe arena din Paris au fost prezente legende din istoria celor două cluburi, precum Zinedine Zidane, Iker Casillas, Raul sau Steven Gerrard. Totodată, în tribune a fost văzut și Rafael Nadal, care participă în această perioadă la turneul de tenis de la Roland Garros.

Real Madrid a devenit noua campioană a Europei, sub privirile lui Ronaldo

Finala Ligii Campionilor a început cu o întârziere de 36 de minute, cauzată de problemele de organizare a francezilor. Deși a pornit cu șansa a doua, Real Madrid a reușit să închidă fericit una dintre cele mai fascinante povești din istoria UCL.

Spaniolii, ajunși în ultimul act după o serie de reveniri dramatice, au dat lovitura în finala de la Paris. Madrilenii au învins cu scorul de 1-0, după golul marcat de către Vinicius Junior, în minutul 59, cucerind astfel cel de-al 14-lea trofeu din istoria clubului, sub privirile lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac.

Supranumit ”Il fenomeno”, Ronaldo este considerat unul din cei mai mari fotbaliști din toate timpurile. A fost golgheterul Cupei Mondiale de fotbal din 2002, când a cucerit al doilea titlu alături de Brazilia, după cel din 1994.

Cele mai importante momente din carieră le-a petrecut la Inter Milano, unde a evoluat 5 seazone, și la Real Madrid, alături de care a cucerit de 2 ori La Liga. Din cauza numeroaselor accidentări, Ronaldo s-a retras din fotbal pe 14 februarie 2011,

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net