Francezii nu știu să piardă. Scandal imens la PSG după eliminarea din Ligă

Ultima actualizare:

Real Madrid a obținut o calificare spectaculoasă în sferturile Ligii Campionilor, după ce a învins cu scorul de 3-1 pe PSG în returul optimilor. Meciul s-a încheiat cu un mare scandal.

Keim Benzema a marcat toate cele trei goluri ale lui PSG (FOTO: EPA)
Keim Benzema a marcat toate cele trei goluri ale lui PSG (FOTO: EPA)

Învingători în tur cu 1-0, francezii au condus la pauză, la Madrid, cu 1-0 și părea că nu au cum să rateze calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Tripla lui Benzema din minutele 61, 76 și 78 a dus însă la eliminarea lor și la declanșarea unui scandal monstru. După meci, preşedintele PSG, Nasser al-Khelaifi, ar fi căutat vestiarul arbitrilor pentru a se plânge de deciziile luate în timpul meciului, în special de aceea în care PSG crede că a fost un fault al lui Benzema asupra lui Donnarumma, la primul gol al madrilenilor. La rândul său, antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino s-a declarat revoltat că arbitrul n-a dictat fault la primul gol. ”E o ruşine, mă întreb ce face VAR-ul, golul ăsta a schimbat totul! E o mare greşeală făcută de arbitri şi greu de acceptat. Pot spune că este incredibil că se întâmplă asta în 2022, nu îmi vine să cred”, a declarat argentinianul.

Ini gol Benzema yang menyamakan kedudukan menjadi 1-1 saat melawan PSG #HalaMadridYNadaMas #HalaMadrid pic.twitter.com/EEQcrNMaAn

— Chriestyan Kalengkongan (@ChriestyanK) March 10, 2022

Agenţia EFE, citată de mundodeportivo.es, a scris că UEFA a cerut clubului Real Madrid înregistrarea momentului în care Nasser Al-Khelaifi, preşedintele clubului París Saint-Germain, se duce furios la vestiarul arbitrilor, pentru a le cere socoteală pentru validarea primului gol marcat de Karim Benzema.

Nasser Al-Khelaifi a amenințat un angajat al Realului: ”Te omor!”

Citând surse din cadrul clubului Real Madrid prezente la faţa locului, EFE a scris că omul de afaceri din Qatar a coborât ţipând din lojă şi a ameninţat un angajat al echipei gazdă strigând ”Te omor”, pentru că îl filma. Înregistrarea va fi analizată de UEFA, care a cerut grupării Real Madrid videoclipul. În incident a fost implicat şi directorul sportiv al parizienilor, brazilianul Leonardo, care a încrcat să-l determine pe angajatul clubului madrilen să şteargă filmarea.

Nasser Al-Khelaifi, la prezentarea lui Messi la PSG (FOTO: EPA)
Nasser Al-Khelaifi, la prezentarea lui Messi la PSG (FOTO: EPA)

Arbitrul central al partidei de pe Santiago Bernanbeu, olandezul Danny Makkelie, a notat incidentele de la vestiare în raportul său, susţine presa spaniolă: ”Preşedintele şi directorul sportiv al PSG s-au comportat agresiv şi au încercat să intre în vestiarul arbitrilor. Când arbitrul le-a cerut să plece, aceştia au blocat uşa şi preşedintele a rupt în mod deliberat steagul unuia dintre asistenţi”, notează news.ro.

Conform presei internaționale, Al-Khelaifi ar fi intrat în vestiarul arbitrilor şi la meciul tur, care a avut loc la Paris, la 15 februarie, scor 1-0 pentru PSG. Incidentul ar fi avut loc la pauză, la scorul de 0-0, când conducătorul gazdelor a vrut să pună presiune pe brigadă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net