Manchester City și Real Madrid, scor 4-3, meciul anului în Liga Campionilor

26 aprilie 2022 21:06   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Manchester City a ratat 20 de ocazii, a marcat doar 4 goluri, dar a și primit 3 de la Real Madrid, în cele mai frumoase și intense 90 de minute din actuala ediție a Ligii Campionilor. Arbitrul român Istvan Kovacs s-a aflat la centru.

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-1), echipa Real Madrid, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor, în ceea ce a fost, probabil, cel mai frumos joc din actuala ediţie a competiţiei. Returul va avea loc la 4 mai.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru. În prima repriză, jocul nu i-a pus niciun fel de probleme arbitrului român, care nu a avut ce fluiera, doar cinci faulturi, două ofsaiduri şi cinci cornere.

A doua repriză a fost mult mai intensă pentru brigada română. Kovacs s-a remarcat printr-un avantaj corect lăsat la golul al patrulea al gazdelor. Apoi, în minutul 80, Laporte a atins mingea cu mâna deasupra umărului, la un duel pentru balon cu Benzema, după o centrare. Kovacs a dictat fără ezitare penalty, care a fost transformat de Benzema.

Marele ghinionist al serii a fost Mahrez, care a ratat trei mari ocazii de a marca pentru City, spre marea disperare a antrenorului său, Pep Guardiola. 

Returul va avea loc pe stadionul Santiago Bernabeu, acolo unde Real are nevoie de o victorie la două goluri pentru a se califica în finala Ligii Campionilor, care e programată la Paris.

Până atunci, miercuri, de la ora 22.00, se joacă a doua semifinală, Liverpool - Villarreal. Returul acestui joc este programat la 3 mai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe