Reghe e în culmea fericirii! Antrenamentele sale cu echipa din Baku au dat roade!

29 iulie 2022 6:31   Fotbal internațional

Antrenamentele lui Reghecampf încep să dea roade! Neftchi Baku a reușit să câștige meciul împotriva echipei Aris Limassol cu un scor impresionant de 3-0.

După un meci pierdut cu 0-2 în prima tură, se pare că azerii au reușit să se impună în fața echipei din Cipru, ducându-l pe Reghecampf în culmea fericirii, așa cum a notat și GSP

Neftchi Baku, pe culmi mari

Aceasta este prima performanță notabilă a lui Laurențiu Reghecampf de când este antrenorul echipei Neftchi Baku din Azerbaidjan. Reamintim, Reghecampf a ajuns antrenor al azerilor pe data de 22 iunie, după o perioadă în care se credea că cariera lui e pe sfârșite.

Citește mai multe informații despre echipa din Baku: Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Neftchi Baku: «E bine că n-a aflat nimeni de negocieri»

Meciul azerilor a fost foarte tensionat. Jucătorii au intrat decisiv, având o agresivitatea nemaipomenită. După două cartonașe galbene ce au fost acordate, a venit și momentul oportun: primul gol, semnat de către jucătorul Godsway Donyoh, la minutul 38. 

După care, am avut parte și de alte străluciri ale vedetelor lui Reghecampf. L-am avut pe Eddy Silvestre, care a reușit să marcheze un gol în minutul 57, dar și pe Kenny Saief, care a reușit să marcheze un gol tocmai la minutul 62. 

Află mai multe informații despre situația Prodan - Reghe: Continuă scandalul! Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan!

Echipa Neftchi Baku nu este o echipă de Liga a 2-a. Aici discutăm despre campioana Azerbaidjanului, care a reușit să surprindă pe toată lumea cu performanțele sale unice. 

Așadar, treaba lui Laurențiu Reghecampf se complică de la un meci la altul, deoarece așteptările jucătorilor, fanilor și chiar a fotbalului românesc se măresc pe măsură ce Neftchi Baku reușește să bifeze victorii după victorii.

În momentul în care a preluat postul, Laurențiu Reghecampf a declarat pentru Neftchi TV că scopul său este câștigarea campionatului, dar și o mai bună dezvoltare a echipei în cadrul Conference League. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe