România, dată exemplu de UEFA: „Oaspeţii perfecţi”. Mesajul naționalei

4 iulie 2024 8:11   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Echipa națională a României s-a bucurat de laudele forului european, care i-a numit pe „tricolori” drept „oaspeții perfecți”. UEFA a notat, miercuri, pe Facebook, un mesaj admirativ, punctând că au lăsat în urma lor un vestiar impecabil după meciul cu Olanda, din optimile EURO 2024, dar și o scrisoare personalizată.

„Oaspeţii perfecţi. După eliminarea din EURO 2024, de aseară, România a lăsat vestiarul din München impecabil cu o scrisoare emoţionantă pentru gazdele lor germane”, se arată pe pagina de Facebook a UEFA.

Mesajul lăsat de naționala României, devenit viral

„UEFA EURO 2024 a fost una dintre cele mai importante experienţe fotbalistice din istoria noastră şi ne-a bucurat faptul că Germania a fost cea care a oferit scena. Fiecare meci, fiecare emoţie, fiecare experienţă ne-a unit în jurul magiei fotbalului.
Plecăm din Germania ştiind că am dat totul pentru România şi suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.
Vă mulţumim mult pentru că ne-aţi făcut să ne simţim ca acasă! Suntem recunoscători pentru toate facilităţile care au fost o mare parte din experienţa noastră pozitivă la EURO 2024.
Echipa naţională a României”
, este mesajul lăsat de prima reprezentativă a țării noastre, după meciul cu Olanda, din optimile turneului final.
Reamintim că România a reușit să încheie pe primul loc grupa sa de la EURO2024, unde situația a fost una inedită: toate echipele au avut același număr de puncte, patru, ierarhia arătându-le, în ordine, pe selecționata „tricolorilor”, urmată de Belgia, Slovacia și Ucraina. Apoi, selecționata lui Edward Iordănescu a întâlnit Olanda în optimile de finală, în fața căreia a cedat, marți, scor 0-3, într-o partidă disputată la München. EURO 2024 se desfășoară pe 10 stadioane din Germania, în perioada 14 iunie-14 iulie, ajungând în faza sferturilor de finală.       

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe