Zboară obiecte din tribună! Fotbaliști din Premier League au fost ținta unor spectatori turbulenți

24 ianuarie 2022 9:57   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Programat în etapa a 23-a din Premier League, pe Stamford Bridge, confruntarea dintre echipele londoneze Chelse și Tottenham s-a încheiat cu victoria formației gazdă (2-0). Partida a fost marcată de un incident. Antonio Rudiger, apărător la Chelsea, a fost lovit de două obiecte aruncate din tribună. În ultimul timp, numărul incidentelor produse la meciurile de fotbal din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a crescut.

Golurile lui Chelsea au fost marcate de Hakim Ziyech (min. 47) şi Thiago Silva (min. 55). În urma acestui succes, campioana Europei se menține pe locul 3 al clasamentului, cu 47 de puncte, în timp ce oaspeții se află pe 7, cu 36 puncte, dar având trei meciuri mai puţin disputate.

Victoria lui Chelsea a fost umbrită de un incident care l-a avut în prim-plan pe Antonio Rudiger. Apărătorul campioanei Europei a fost lovit de două obiecte aruncate din tribună, iar poliția a declanșat o anchetă. Doi spectatori au fost interpelați. Potrivit Poliției Metropolitane, aceștia s-ar fi aflat în spațiul rezervat suporterilor lui Tottenham. Rudiger n-a fost rănit în acest incident, iar meciul s-a putut desfășura fără a fi întrerupt.

Un spectator a fost arestat la Everton

Un incident asemănător aceluia de la Londra s-a produs sâmbătă, 22 ianuarie, în timpul meciului Everton - Aston Villa (0-1). Atunci, doi fotbaliști ai formației oaspete, Lucas Digne și Matty Cash, au fost loviți cu sticle aruncate din tribună. Incidentul s-a produs în momentele în care aceștia sărbătoreau unicul gol marcat. Poliția din Meyerside a anunțat că a fost reținut un tânăr de 19 ani. Acesta a fost eliberat pe cauțiune și urmează a se prezenta în fața unui judecător luna viitoare.

Mai multe