A venit în sânii goi pe covorul roșu! Cine este modelul care a făcut furori la Fashion Awards din New York

7 noiembrie 2023 15:18   Vedete internaționale

Ce apariție! Un manechin american a făcut furori la Fashion Awards din New York, cu ținuta sumară pe care a ales să o poarte pe covorul roșu. Toți ochii au fost ațintiți pe frumoasă brunetă!

Modelul american Amelia Gray Hamlin (22 de ani) a întors toate privirile la CFDA Fashion Awards, luni, în New York. Vedeta lipsită de inhibiții a venit la eveniment îmbrăcată între-o rochie albastră și transparentă, cu mâneci lungi și aplicații din volănașe, pe dedesubtul căreia nu a purtat sutien.

Amelia Gray Hamlin are părinți celebri

Ținuta inedită, semnată de designerul Pieter Mulier pentru casa de modă Alaïa, i-a lăsat la vedere și chiloții asortați. Drept accesorii, Amelia a purtat pe fiecare mână câte o brățară uriașă. Amelia Hamlin, care are o avere de 5 milioane de dolari, și-a făcut debutul în lumea modellingului în anul 2018, pe când avea doar 17 ani, atunci când a prezentat pentru designerul Dennis Basso. Ea este fiica celebrei actrițe americane Lisa Rinna (60 de ani) și a actorului și antreprenorului Harry Hamlin (72 de ani).

Amelia Hamlin s-a iubit în trecut cu milionarul Scott Disick (40 de ani), fostul soț al lui Kourtney Kardashian. Relația lor a durat doar câteva luni, în 2021. Sora ei mai mare, Delilah Bella Hamlin, este tot model. 

Mai multe