Defilare în sânii goi, la Săptămâna Modei de la Londra

Săptămâna Modei de la Londra, care se desfășoară în perioada 15-19 septembrie, a fost în centrul atenției datorită modelelor care au pășit pe podium mai mult dezbrăcate, decât îmbrăcate. Manechinele au defilat în sânii goi, pentru diverse case de modă celebre. Cu această ocazie, designerii și-au prezentat unele dintre cele mai îndrăznețe ținute de până acum, pentru colecțiile lor de primăvară/vară 2024.

Sinead Gorey a prezentat haine colorate, la Săptămâna Modei din Londra
Casa de modă Sinead Gorey a prezentat haine colorate (Foto: Profimedia)

În ultimele zile, am văzut modele ieșind pe podium purtând dantelă, volane, culori strălucitoare și tăieturi complicate. Între timp, unele vedete de pe podium au riscat chiar să arate totul în rochii transparente sau fuste cu despicaturi până la coapsă. Tove, Susan Fang, Pam Hogg și Sinead Gorey s-au numărat printre numele care au impresionat la Săptămâna Modei de la Londra. Rămâne de văzut ce staruri curajoase vor purta aceste ținute anul viitor.

Pam Hogg a creat rochii voluminoase (Foto: Profimedia)
Pam Hogg a creat rochii voluminoase (Foto: Profimedia)

Sezonul a debutat în forță pe 15 septembrie, cu 27 de spectacole și evenimente care au avut loc online și fizic, în Londra. Săptămâna Modei de la Londra se va încheia azi, 19 septembrie. Designerii tind să-și găzduiască propriile spectacole în diferite locații secrete – dar evenimentul principal are loc de obicei la 180 The Strand și Somerset House, din centrul Londrei. 

Modelele au defilat aproape goale, pentru Susan Fang (Foto: Profimedia)
Modelele au defilat aproape goale, pentru Susan Fang (Foto: Profimedia)

Biletele la acest eveniment sunt rezervate doar celor care lucrează în industria modei și sunt oferite doar pe bază de invitație.

Există o gamă largă de designeri talentați care au fost în centrul atenției cu ținutele lor șic, inclusiv casele de modă BFC NEWGEN, 16Arlington, Burberry, JW Anderson, KNWLS, Molly Goddard, Richard Quinn, ROKSANDA și Simone Rocha.

Tove a propus ținute dantelate (Foto: Profimedia)
Tove a propus ținute dantelate (Foto: Profimedia)

O selecție de spectacole continuă să fie difuzată online, pe site-ul Săptămânii Modei de la Londra. În acest caz, un videoclip de campanie va înlocui o prezentare tradițională pe podium sau o prezentare fizică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
Taylor Swift Foto Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net