Actriță celebră, pusă la zid de fani pentru că s-a îmbrăcat sexy de ziua băiețelului ei: „Îți place să stai cu sânii pe afară?”

3 aprilie 2024 13:39   Vedete internaționale

Actrița britanică Helen Flanagan (33 de ani) a fost criticată pentru că a purtat o rochie decoltată, la ziua de naștere a fiului ei Charlie (3 ani). Vedeta a optat pentru o ținută înflorată de primăvară și s-a pozat ținându-l pe micuț în brațe. În picioare, vedeta a purtat o pereche de sandale albe din piele, iar părul blond și l-a coafat în bucle lejere.

Este ziua fiului meu, dar și a nepoțelului meu”, a scris Helen, care are o avere de 3 milioane de dolari, pe pagina ei de Instagram. Unii dintre fanii ei i-au lăsat comentarii răutăcioase, cu privire la ținuta pe care a ales să o poarte. „De ce te-ai îmbrăcat așa la o petrecere cu copii”, a întrebat-o un internaut. „Îți place să stai cu sânii pe afară? Chiar e indecent”, i-a comentat altul.

Helen Flanagan s-a despărțit de tatăl copiilor ei, după o relație de 13 ani

Recent, actrița a dezvăluit că a luat o pauză de la rețelele sociale pentru a-și proteja sănătatea mintală, tocmai din cauza unor astfel de comentarii cârcotașe.

Am avut câteva luni libere de la rețelele socializare, dar m-am întors acum. Deci, practic, m-am luptat cu sănătatea mintală în decembrie/ianuarie. Nu m-am simțit grozav.”, a explicat Helen Flanagan, săptămâna trecută. Helen are trei copii, Matlinda (7 ani), Delilah (5 ani) și Charlie, cu fostul ei partener de viață, Scott Sinclair. Cei doi s-au despărțit în vara anului trecut, după o relația de 13 ani.

Am fost cu el o eternitate. Ne-am iubit de când aveam eu 19 ani. Îmi amintesc când ne-am întâlnit prima dată, eram atât de îndrăgostită de el. El a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată în viața mea. Am avut o relație foarte frumoasă, a fost cu adevărat specială. Eram meniți să fim împreună și evident că am avut trei copii împreună. Dar spre final ne-am despărțit.”, a declarat ea pe Tik Tok, în urmă cu câteva luni.

Mai multe