Bomba sexy Veronika Rajek se mândrește cu sânii ei naturali. Bustul generos a făcut-o milionară!

Modelul Veronika Rajek (28 de ani) nu s-a sfiit să recunoască faptul că sânii ei au făcut-o celebră. Bomba sexy, care are 7 milioane de fani pe rețeaua socială Instagram, este mândră de bustul ei generos, despre care susține că este 100% natural. Influencerița originară din Slovacia a devenit o senzație în mediul online, datorită fotografiilor și videoclipurilor sexy pe care le publică aproape zilnic.

Veronika Rajek într-un costum de baie alb și croșetat, la plajă
Veronika Rajek a ajuns milionară datorită fizicului ei (Foto: Instagram)

Când am început să dansez pe Internet, oamenii au fost mai atenți la sânii mei decât la mine. Mi-am dat seama că asta e formula perfectă pentru succes”, a explicat Veronika, citată de tabloidul britanic Daily Star. Așa a ajuns Rajek să aibă o avere de 1 milion de dolari, conform estimărilor făcute de publicația Marca. Superba blondă câștigă bani din diverse sponsorizări și reclame pe care le face pe rețelele sociale.

Pentru că Instagram și Tik Tok nu îi acceptă fotografiile, chiar dacă acestea nu sunt explicite, ea a decis să se mute pe site-ul pentru adulți OnlyFans, acolo unde admiratorii ei plătesc pentru imaginile sexy cu ea. Veronika a explicat că nu este vorba despre nuditate pentru ea. Blondina a spus că folosește platforma pentru a se conecta cu fanii ei. Decizia nu a ajutat-o ​​doar să creeze conținutul pe care dorește să-l creeze fără să-și facă griji cu privire la cenzură, ci i-a adus și mulți bani.

Din păcate, faima i-a adus și probleme anul trecut. „Ultimele săptămâni au fost foarte dure pentru mine și paralizante din punct de vedere emoțional. A trebuit să-mi reevaluez gândurile”, a scris ea pe rețelele sociale la acea vreme. Vedeta a dezvăluit experiența supărătoare pe care a avut-o cu anumiți indivizi care au urmărit-o până acasă, nu doar pe ea, ci și pe familia și prietenii ei. De atunci, vedeta are o echipă de securitate și nu pleacă nicăieri singură.

Veronika Rajek este îndrăgostită de Tom Brady

Veronika a recunoscut de multe ori că îi place foarte tare de fostul jucător de fotbal american Tom Brady, care a fost căsătorit în trecut cu supermodelul brazilian Gisele Bündchen. 

„Tom Brady arată foarte bine. Este un bărbat pe care orice femeie și l-ar dori”, a declarat ea recent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net