Demi Rose, imagini nud! S-a „îmbrăcat” doar în vopsea

Demi Rose (28 de ani) a încins atmosfera cu o serie de imagini nud, pe care le-a publicat pe pagina ei de Instagram, acolo unde are peste 20 de milioane de fani. Focoasa șatenă s-a pozat goală, acoperită doar cu o vopsea albă. Pe cap, modelul a purtat o perucă argintie făcută din lanțuri.

Demi Rose goală, cu vopsea albă pe ea
Demi Rose s-a fotografiat goală (Foto: Instagram)

Demi, care are o avere de 4 milioane de dolari, și-a etalat cu mândrie formele voluptoase care au consacrat-o. „Ce planetă frumoasă aveți aici”, a scris Rose în dreptul fotografiilor.

Demi este foarte mândră de formele ei (Foto: Instagram)
Demi este foarte mândră de formele ei (Foto: Instagram)

Demi Rose este bisexuală

Vedeta de origine britanică, care a dezvăluit recent că este bisexuală, s-a iubit în trecut cu rapperul Tyga (33 de ani), iar acum pare că este singură și disponibilă. 

 „Am trecut printr-o fază în care îmi placeau mai mult femeile decât bărbații. Acum îmi plac mai mult bărbații. Depinde. Eu sunt în căutarea unei persoane cinstite care să mă inspire. Îmi plac oamenii cu suflet frumos, care sunt deschiși la minte și care sunt grijulii cu mine”, a declarat ea în urmă cu ceva timp.  

Demi Rose și-a început cariera ca model pe când avea doar 18 ani și a apărut în mai multe videoclipuri ale unor artiști celebri, precum Rihanna și DJ Khaled. Cu toate că a cunoscut succesul de tânără, a avut parte de o copilărie extrem de grea.

„În copilărie, mi-a fost foarte greu. Am fost agresată la școală de către colegi, și abuzată acasă de către părinți. Apoi, la vârsta de 17 ani, am devenit îngrijitoare cu normă întreagă pentru mama mea, care a avut un atac de cord, ce a provocat un accident vascular cerebral.

Ea a devenit astfel invalidă, fiind nevoită să folosească scaun cu rotile. În urmă cu patru ani, ambii mei părinți au murit. Mereu sunt judecată greșit de cei din jur, care nu știu adevărata mea poveste.  Sunt recunoscătoare pentru tot răul care mi s-a întâmplat, pentru că m-a făcut cine sunt”, a mărturisit Demi Rose.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net