Spectacol în Miami! Celebra Denise Austin a cucerit scena la 65 de ani. Diferența dintre ea și fiica sa

20 iulie 2022 12:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Denise Austin, una dintre legedele fitnessului, și-a arătat fizicul incredibil pe care reușește să îl mențină chiar și la 65 de ani. Vedeta a participat la o prezentare de modă și a parcurs întreg podiumul la braț cu fiica sa, cu ocazia Săptămânii înotului de la Miami.

Vedeta, consacrată de videoclipurile de fitness pe care le înregistrează de ani buni, a purtat un costum de baie minuscul, care i-a lăsat la vedere fizicul de invidiat. Alături de ea a fost fiica sa, Katie, în vârstă de 29 de ani, o începătoare într-ale modellingului în celebra publicație Sports Illustraded. Diferența de vârstă dintre cele două este insesizabilă, dacă ne luăm după fizic.

S-ar putea să te intereseze și: Polițist craiovean de 52 de ani, campion european la culturism

Denise Austin și Katie sunt primul cuplu mamă-copil care participă la eveniment, aceasta fiind o premieră. Cum așchia nu sare departe de trunchi, fiica ei nu doar că-I seamănă ca aspect, ci și ca pasiuni și meserie. Katie a lansat propria aplicație axată pe sănătate.

Denise Austin, una dintre legendele fitnessului, relație special cu fiica ei

Denise Austin a devenit un nume cunoscut în lumea fitnessului după ce a realizat peste 50 de casete în ultimele decenii, antrenamentele sale fiind cunoscute la nivel global. Acum a cules roadele muncii sale și a mers pe podium la brat cu fiica ei, explicând că experiența a fost memorabilă, „Un moment unic în viață”.

„Cu fiica mea, Katie Austin, mergând pe podiumul de la Miami Swim Week. Eu, la 65 de ani (n.r- îmbrăcată) într-un bikini… cu fetița mea! Bucurie pură”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, după eveniment.

Nu rata nici: VIDEO Imagini incitante cu Ilinca Vandici care-și lucrează posteriorul

„Să-mi îmbrățișez mama pe podium a fost un moment atât de drăguț. Am trecut una pe lângă cealaltă și ne-am spus că ne iubim. Am prețuit cu adevărat fiecare moment din weekend-ul trecut și sunt atât de recunoscătoare pentru toate oportunitățile din viața mea”, a declarat și Katie.

Denise Austin este un cunoscut instructor de fitness din Statele Unite ale Americii, autoare a unor cărți de success pe aceeași temă și jurnalist. A fost membru în Consiliul Președintelui pentru Fitness și Sport.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe