Bianca Censori se urcă la volan în sânii goi! Soția lui Kanye West, surprinsă în ipostaze provocatoare

25 iulie 2024 14:19   Vedete internaționale

Bianca Censori (29 de ani), soția rapperului american Kanye West (47 de ani), a fost surprinsă zilele trecute în timp ce ieșea dintr-un salon de înfrumusețare din Los Angeles și se îndrepta spre mașina ei.

Kanye West ar fi cel care îi alege hainele Biancăi Censori

Așa cum și-a obișnuit deja fanii, modelul și arhitectul australian a optat pentru o ținută sumară, formată dintr-o pereche de pantaloni extrem de scurți, de culoare bej, și un top transparent.

Șatena nu a purtat sutien, lăsând la vedere sânii goi. Conform unor surse apropiate de Bianca Censori, Kanye West este cel care îi alege hainele sexy. De cele mai multe ori, el a fost văzut ieșind în public acoperit din cap până în picioare, contrastând-o pe frumoasa lui soție, care apare mereu aproape goală. Rapperul și modelul s-au căsătorit în decembrie 2022, într-o ceremonie intimă la care au participat doar prietenii apropiați și familia.

Kanye West vrea copii cu Bianca Censori

 Deși mai are patru cu Kim Kardashian (43 de ani), pe North (10 ani), Chicago (6 ani), Saint (8 ani) și Psalm (5 ani), Kanye West își dorește să își întemeieze o familie și cu Bianca Censori.

Prietenul de multă vreme al designerului Yeezy, Justin LaBoy, a dezvăluit recent, pentru publicația TMZ, că West vrea mulți copii cu soția sa. „Cred că vor avea o grămadă de copii”, a spus acesta.  LaBoy a precizat că rapperul și soția lui sunt mai fericiți ca niciodată. „Eu o iubesc pe Bianca. Ea este grozavă și trăiește o viață uimitoare. Sunt în preajma lui Ye de ani de zile și Bianca este extrem de fericită.” Bianca se înțelege foarte bine cu copiii lui Kanye West, mai ales cu North.  

Mai multe