Bianca Censori, ținută sumară pe stradă! Soția lui Kanye West a atras toate privirile

Bianca Censori (29 de ani) nu se dezminte! Soția lui Kanye West (46 de ani) este cunoscută pentru ținutele sumare pe care le poartă atunci când iese pe stradă. Recent, modelul a fost văzut îmbrăcat într-un tricou mulat de culoare albă și o pantaloni scurți negri, pe o stradă din Los Angeles.

Bianca Censori, îmbrăcată într-un maiou alb și o pereche de pantaloni negri scurți
Bianca Censori a făcut furori pe o stradă din Los Angeles (Foto: Profimedia)

Bianca Censori nu a purtat sutien la această ținută, iar fotoreporterii americani au profitat de ocazie și au fotografiat-o din toate unghiurile. Rapperul Kanye West și Bianca Censori sunt într-o relație din decembrie 2022. Aceștia s-au căsătorit în ianuarie 2023, într-o ceremonie privată la care au participat doar prietenii apropiați. Mariajul lor a fost unul ceremonial, nu și legal. Se pare că cei doi încă nu s-au hotărât să facă și actele oficiale.

Censori a fost inițial angajată de Kanye West pentru a fi designerul arhitectural al brandului său, Yeezy, în 2020, pe vremea când el era încă însurat cu Kim Kardashian (43 de ani), mama copiilor lui - North (10 ani), Chicago (6 ani), Saint (8 ani) și Psalm (4 ani). Bianca Censori este prietenă bună cu fosta iubită a lui Kanye, actrița Julia Fox, cele două afișându-și public prietenia prin comentarii siropoase pe Instagram.

Se zvonește că cel care îi alege ținutele este Kanye West

 Prietenii modelului australian susțin că, de când și-a început relația cu muzicianul american,  a renunțat tot mai des la haine și a pozat în ipostaze provocatoare, lucru pe care nu îl făcea înainte. Apropiații ei spun că West este cel care îi „ordonă” să poarte ținute cât mai sumare.

 Anul trecut, Bianca i-a supărat pe italieni, care au făcut solicitări ca poliția italiană să o pedepsească pe noua soție a lui Kanye West. De vină au fost ultimele ei apariții în țara catolică. Tânăra a stârnit controverse în Italia, pentru că a mers aproape goală pe stradă.

Mulți italieni consideră că ținutele ei pot fi considerate drept „indecență publică”, acuzație care vine cu amenzi de sute sau chiar mii de euro. Până acum, Bianca Censori a scăpat „basma curată”, însă italienii sunt foarte supărați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net