Julia Fox, cu lanțuri pe post de chiloți! A venit aproape goală la un eveniment

Julia Fox (33 de ani) a șocat din nou, la un eveniment de modă din New York, marți seară. Actrița a venit aproape goală, la lansarea noi colecții Pretty Little Thing, și a reușit să atragă privirile tuturor celor prezenți.

Julia Fox, în lenjerie intimă la prezentarea de modă Pretty Little Thing. Septembrie 2023
Julia Fox a purtat o lenjerie intimă bizară (Foto: GettyImages)

Julia Fox, care se laudă cu o avere de 30 de milioane de dolari, s-a îmbrăcat într-un palton negru, din piele, pe dedesubtul căruia a fost mai mult dezbrăcată. Vedeta a purtat o lenjerie intimă atipică, formată exclusiv din lanțuri argintii, care nu au reușit să acopere mare lucru. Pentru a completa ținuta sexy, focoasa roșcată a ales un machiaj dramatic, cu un fard cenușiu pe pleoape și un ruj negru pe buze. În picioare, fosta iubită a rapperului Kanye West a purtat o pereche de ghete negre din piele, cu toc.

A fost iubita lui Kanye West

Julia Fox a fost iubita lul Kanye West, alias Ye, timp de doar șase săptămâni, însă relația lor a fost extrem de mediatizată la acea vreme.

Fox și Ye s-au cunoscut la o petrecere de Revelion. S-au despărțit aproximativ o lună mai târziu, în februarie 2022. Actrița a declarat în trecut că a acceptat să fie iubita artistului, pentru ca acesta să o lase în pace pe fosta lui soție, Kim Kardashian. 

„El îmi trimitea mesaje, nu prea răspundeam. Nu prea voiam să vorbesc din nou cu cineva celebru. Nimic bun nu iese vreodată din astfel de relații. Sunt cam plictisitoare vedetele. Nu sunt așa cum își imaginează lumea.Dar apoi am avut acest gând, am spus: Doamne, poate îl pot face să o lase pe Kim în pace. Poate îi pot distrage atenția, doar să-l fac să mă placă și am știut că dacă cineva poate face asta, eu sunt acea persoană. Pentru că atunci când îmi propun ceva, devine realitate", a explicat Julia Fox.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net