Blake Lively, o mămică sexy! Poartă doar rochii scurte

29 august 2024 14:26   Vedete internaționale

N-ai zice că a născut de patru ori! Blake Lively (37 de ani) arată impecabil și îi place să poarte ținute care să îi scoată în evidență silueta. În ultima vreme, vedeta americană, care are o avere de 30 de milioane de dolari, a optat pentru rochițe și fustițe mini, care i-au etalat picioarele lungi și sexy.

Recent, vedeta a făcut furori într-o ținută colorată și înflorată, pe o stradă din New York. Rochia scurtă, fără bretele, i-a pus în valoare bustul generos. În picioare, starul de la Hollywood a purtat o pereche de sandale cu toc cui.

Blake Lively este căsătorită cu celebrul actor Ryan Reynolds (47 de ani), alături de care are patru copii: James (9 ani), Inez (7 ani), Betty (4 ani) și Olin (1 an). Recent, ea a lansat filmul „Totul se termină cu noi”, după romanul de succes al lui Coleen Hoover.

Blake Lively face mult sport și nu bea alcool

Care este secretul siluetei sale fără cusur? Ei bine, actrița se străduiește să se mențină în formă. Ea urmează o dietă echilibrată, cu alimente bogate în proteine, legume, fructe, amidon cu ardere lentă precum cartofii dulci și grăsimi sănătoase - avocado, ulei de cocos și unt.

Cu toate acestea, Blake Lively a mărturisit în trecut că nu își calculează caloriile. De asemenea, ea nu pune gura pe alcool și nu sare niciodată peste micul dejun. Dimineața, ea mănâncă de obicei ouă prăjite în ulei de cocos și legume.

La prânz, ea își gătește cartofi dulci la cuptor cu o salată lângă. Ca desert, Blake mănâncă un fruct. Cina ei este formată dintr-o porție mică de orez și somon la grătar, cu varză de Bruxelless. Dar, nu se bazează doar pe dietă. Ea se duce la sală în fiecare zi, având un antrenor personal.

Mai multe