Cum arată Blake Lively în costum de baie? Mai are puțin și naște! Imagini rare din intimitate

Ultima actualizare:

Blake Lively, 35 de ani, a anunțat recent că așteptă cel de-al patrulea copil cu soțul ei, actorul Ryan Reynolds. Artista, considerată una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, s-a afișat recent pe social-media într-un costum de baie, demonstrând că arată superb chiar și la a patra sarcină. 

Blake Lively și Ryan Reynolds (sursa foto GettyImages)
Blake Lively și Ryan Reynolds (sursa foto GettyImages)

Cunoscuta actrița din serialul Gossip Girl, Blake Lively și soțul ei, Ryan Reynolds, sunt în culmea fericirii deoarece urmează să ureze bun-venit celui de-al patrulea copil. Cuplul a făcut anunțul în urmă cu câteva zile, când Blake Lively și-a făcut apariția cu burtica de gravidă la vedere, la un eveniment anual organizat de Forbes, la New York. 

Citește și: Blake Lively, însărcinată pentru a patra oară! Cum a început povestea de iubire cu Ryan Reynolds

Odată ce s-a aflat că actrița este gravidă, paparazzii s-au activat serios și s-au dus direct în fața casei sale pentru a o surprinde pe frumoasa Blake Lively atunci când nu este machiată sau îmbrăcată elegant. 

Nu rata nici: Blake Lively, abdomen perfect sculptat după trei nașteri. Vedeta a întors toate privirile

Actrița s-a gândit să-i scutească pe fotografi de efort și s-a pozat complet nemachiată și necoafată, cu burtica la vedere, într-un costum de baie roz. Blake Lively a mai împărtășit o serie de fotografii de familie, alături de sora ei, actrița Robin Lively, sau de prieteni celebri precum Taylor Swift. Desigur nici pozele din intimitate alături de soțul Ryan Reynolds nu au lipsit, actrița împărtășind imagini rare, în ipostaze tandre cu soțul ei, fericiți că urmează să devină părinți a patra oară. 

Hai să vezi și: Blake Lively, incident rușinos pe covorul roșu. Ce s-a văzut după ce vântul i-a suflat rochia

 Blake Lively, supărată pe paparazzii

Blake Lively a transmis paparazzilor un mesaj, prin intermediul social-media, în care a rugat să fie lăsată în pace și să respecte intimitatea familiei sale. 

«Iată fotografii cu mine însărcinată în viața reală, așa că sper ca cei 11 tipi, care așteaptă în afara casei mele ca și cum urmează să fotografieze un inorog, să mă lase în pace. Mă speriați pe mine și pe copiii mei. Mulțumesc tuturor celorlalți pentru toată dragostea și respectul.» a scris actrița în dreptul imaginilor. 

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au întâlnit prima dată în 2010, pe platourile de filmare și doi ani mai târziu, în septembrie 2012, s-au căsătorit. Cuplul are împreună trei copii, două fiice, Inez și Betty, și un băiat pe nume James.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net