Blake Lively, abdomen perfect sculptat după trei nașteri. Vedeta a întors toate privirile

Blake Lively a întors toate privirile la premiile Gem Awards când a apărut pe covorul roșu într-o vestimentație mulată pe trup care-i lăsa la vedere abdomenul perfect tonifiat ca de fotomodel, chiar dacă actrița a trecut prin trei nașteri. 

image

Blake Lively, 34 de ani, a dovedit că este într-o formă de zile mari, chiar și după nașterea celor trei fiice. Vedeta a pășit pe covorul roșu de la premiile Gem Awards într-o bluză scurtă strâmtă și decupată, cu un decolteu amplu, care-i lăsa la vedere talia de viespe, cu un abdomen perfect sculptat. 

Citește și FOTO Blake Lively şi-a vopsit cu ojă încălţările ca să le asorteze cu rochia. Le-a distrus?

Actrița din Gossip Girl a făcut furori la un eveniment important din New York, care celebrează marii creatori de bijuterii. 

Cu această ocazie, Blake Lively și-a făcut apariția într-o bluză din imitație de piele neagră și o fustă strâmtă pe trup, care îi scotea în evidență corpul bine lucrat. Vedeta și-a etalat abdomenul tonifiat, fără cusur, în ciuda faptului că Lively a născut deja trei fetițe.

Vedeta și-a asortat ținuta simplă cu o pereche de cercei cu diamante și un machiaj simplu. Silueta ca de sirenă a lui Blake Lively a făcut furori pe covorul roșu de la Gem Awards, cel mai prestigios eveniment dedicat creatorilor de bijuterii și ceasuri de lux. 

Blake Lively cu lenjeria intimă la vedere pe covorul roșu

Blake Lively are de obicei apariții impecabile la evenimentele importante din industria showbiz-ului de peste ocean, însă chiar și o vedetă de talia ei gafează câteodată. 

Citește și: Blake Lively, incident rușinos pe covorul roșu. Ce s-a văzut după ce vântul i-a suflat rochia

Cel mai recent și mai rușinos incident de pe covorul roșu al actriței, a avut loc chiar la avanpremiera filmului „The Adam Project”, în care joacă soțul ei Ryan Reynolds. 

Blake Lively a avut un accident vestimentar extrem de stânjenitor, care i-a lăsat la vedere vreme de câteva minute, lenjeria intimă. 

Blake Lively purta o superbă rochie din voal. de la brandul Versace, când o ușoară adiere a vântului i-a ridicat faldurile rochiei, iar actrița a rămas lenjeria intimă de culoare roz chiar pe covorul roșu. 

Paparazzii prezenți la eveniment au fost pe fază și au imortalizat momentul, astfel că imaginile cu Blake Lively în lenjerie intimă au devenit virale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
camion thor24 1200 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
cub carmen brumă png
image
image
image
image
image
image
andreea antonescu
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg