Frumosul Ryan Reynolds, de nerecunoscut. Mai multe fotografii au fost publicate pe rețelele sociale

Imagini inedite cu Ryan Reynolds au fost surprinse pe platoul de filmare de la „Deadpool 3”, în Marea Britanie. Frumosul actor canadian are fața complet acoperită de cicatrici, un machiaj de efecte speciale gândit pentru personajul său.

Ryan Reynolds main jpg

Dead Pool 3 va fi lansat în vara acestui an

Filmările la cel de-al treilea film Deapool s-au încheiat chiar săptămâna trecută, după ce au fost oprite timp de patru luni din cauza grevei actorilor americani.

image

Shawn Levy, care a lucrat anterior cu Reynolds la „Free Guy” și „The Adam Project”, a regizat acest film.

Actrițele Emma Corrin și Jennifer Garner fac și ele parte din distribuția peliculei ce urmează să fie lansată pe 26 iulie 2024.

image

Levy a distribuit pe Instagram câteva fotografii cu el, Reynolds și Hugh Jackman îmbrățișându-se: „A început cu prietenia. S-a încheiat cu fraternitatea”.

Deadpool 3 îi va reuni pe Ryan Reynolds și Hugh Jackman

În 2022, actorul canadian Ryan Reynolds a stârnit o adevărată frenezie pe internet după ce a dezvăluit printr-un clip că starul australian Hugh Jackman va reveni pe marile ecrane sub forma personajului Wolverine, pe care îl va interpreta în următorul film din franciza „Deadpool”.

Reynolds a vorbit de mai multe ori în trecut despre dorinţa lui ca anti-eroul Wolverine să se alăture seriei cinematografice „Deadpool”.

Deadpool 3 îi va reuni pe Ryan Reynolds și Hugh Jackman pentru prima dată după Wolverine: Origins din 2009.

Reynolds a dezvăluit în septembrie 2022 că prietenul său s-ar alătura filmului printr-un videoclip amuzant. „Hei Hugh, vrei să mai joci Wolverine o dată?” l-a întrebat Reynolds pe Jackman în clip, la care el a răspuns: „Da, sigur, Ryan”.

Precedentele două pelicule din această serie au inclus referiri la personajul Wolverine, iar numele lui Hugh Jackman a fost trecut în calitate de colaborator-special pe genericul de final al filmului „Deadpool 2”.

Hugh Jackman a interpretat pentru prima dată personajul Wolverine - un mutant cu puteri regenerative - în filmul „X-Men” din anul 2000. Apoi a jucat acest personaj în mai multe producţii cinematografice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net