Ryan Reynolds a dat lovitura în afaceri și și-a umplut conturile. „Un actor inteligent”

Ultima actualizare:

Ryan Reynolds nu este doar un actor excelent, ci și un om de afaceri inteligent. Starul de la Hollywood este cea mai recentă celebritate care, prin investiții inteligente, într-o lume departe de spectacolele sale de actorie de pe ecran și-a umplut conturile cu bani,  scrie BBC. Cea mai recentă reușită îi va aduce în cont peste 300 de milioane de dolari.

Ryan Reynolds a dat lovitura în afaceri (Foto: Instagram)
Ryan Reynolds a dat lovitura în afaceri (Foto: Instagram)

Totodată, actorul, unul dintre cei mai frumoși de la Hollywood, apare încă în filme și este unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume.

Afacerea lui Reynolds în afara actoriei

Actorul canadian urmează să câștige peste 300 de milioane de dolari (248 de milioane de lire sterline), după ce o firmă de telecomunicații din SUA s-a oferit să cumpere o rețea de telefonie mai mică în care Reynolds este acționar.

Starul din Deadpool va avea o zi de plată fabulosă după ce T-Mobile, al doilea cel mai mare operator de telefonie mobilă din SUA, a acceptat să cumpere o companie în care Reynolds a investit.

Reynolds deține 25% din firma de telecomunicații bugetară Mint Mobile, care este inclusă în contractul de 1,35 miliarde de dolari cu T-Mobile.

Detectivul Pikachu și Green Lantern A-lister a fost implicat activ în campaniile publicitare ale lui Mint prin firma sa Maximum Effort.

Într-un interviu recent pentru Wall Street Journal, el a descris munca companiei drept „reclamă rapidă” – având ca scop crearea de scurte reclame virale.

"Tot ceea ce facem este rapid, este ieftin, caracter peste spectacol", a spus el.

Al doilea cel mai bine plătit actor din lume

Reynolds și-a început cariera de actor în anii 1990 și a jucat în filme precum Deadpool 2, Hitman's Wife's Bodyguard, The Adam Project și Free Guy.

El a fost al doilea cel mai bine plătit actor din lume în 2020, potrivit Forbes, câștigând în mod regulat peste 20 de milioane de dolari per film, urmându-l pe Dwayne „The Rock” Johnson.

Primul lui rol, plătit cu 150 de dolari

În 2018 Reynolds a povestit la o emisiune că primul lui rol a fost plătit cu 150 de dolari în timp ce avea și un second job de vânzător de ziare.

„M-am simțit ca un adevărat milionar”, a spus Reynolds. „Pentru mine, 150 de dolari pe zi era ca un vis devenit realitate”, a spus actorul. 

Reynolds este una dintre multele celebrități care investesc în proiecte în afara actoriei.

Ashton Kutcher deține o firmă de capital de risc cu participații la Uber, Skype și Airbnb. Snoop Dogg și Jared Leto sunt ambii investitori în Reddit și sunt doar câteva exemple.

În ciuda averii sale, Reynolds continuă să joace în filme. El urmează să joace în Deadpool 3 alături de actorul Hugh Jackman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Harta canicula Europa sursa foto Copernicus jpg
image
image
image
image
image
image
jador jpg
Gabriel Dorobanțu. Sursa foto: arhivă Click!
image png
image png
dani otil urs jpg
Banner Gogu Neagoe
image png
foto1 elena ionescu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net