Britney Spears, pălmuită într-un restaurant! Bodyguardul unui sportiv celebru ar fi agresat-o

7 iulie 2023 13:30   Vedete internaționale

Scene șocante în Las Vegas, zilele trecute, după ce Britney Spears (41 de ani) a fost pălmuită de bodyguardul baschetbalistului Victor Webanyama (19 ani), noua vedetă a NBA, la un restaurant. Artista a declarat că a depus plângere și că așteaptă scuze publice pentru incident.

Britney Spears: „Lovitura m-a zdruncinat”

„L-am bătut pe umăr ca să îi atrag atenția și să vorbesc cu el, pentru că era gălăgie. Voiam să-l felicit pentru succesul său. În acel moment, un bodyguard m-a pălmuit. Lovitura m-a zdruncinat”, a explicat Spears, care are o avere de 60 de milioane de dolari, pe pagina sa oficială de Instagram. Incidentul a avut loc miercuri seara.

La rândul său, Victor Wembanyama a vorbit despre incidentul viral.

„S-a întâmplat când mergeam echipa mea de securitate la un restaurant. Eram în hol. Erau mulți oameni, așa că mulți strigau la mine, evident. Era o persoană care mă tot striga insistent. Nu am văzut ce s-a întâmplat pentru că mergeam drept și nu m-am oprit. Acea persoană m-a prins din spate – nu m-a bătut pe umăr – ea m-a prins din spate. Știu doar că securitatea a împins-o”, a declarat el reporterilor ESPN, joi.

Deși jucătorul de la San Antonio Spurs a spus că nu știe „câtă forță” a folosit bodyguardul său, el spune că știe doar că a „alungat-o” pe Britney Spears.

„Nu m-am oprit să mă uit pentru că voiam să intru în restaurant și să mă bucur de o cină bună”, a spus el râzând. Wembanyama a spus că nu știa că fanul care a încercat să vorbească cu el era, de fapt, prințesa muzicii pop, Britney Spears: „Nu am știut timp de câteva ore, dar când m-am întors la hotel am crezut că nu este mare lucru, iar apoi securitatea mi-a spus că era vorba de Britney Spears”. Adolescentul a aflat identitatea fanului să abia joi.

„La început, am crezut că este o glumă dar da, s-a dovedit a fi Britney Spears. Nu i-am văzut niciodată fața. Am continuat să merg drept.” , a mai spus el.

Mai multe