Bruce Willis nu se lasă doborât de boală! Imaginile emoționante prin care i-a cucerit pe fani

18 august 2022 15:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bruce Willis și-a încheiat cariera acum câteva luni după ce a fost diagnosticat cu afazie. Chiar dacă se confruntă cu o afecțiune gravă, faimosul actor din „Die Hard” continuă să-și încânte fanii. Soția lui a făcut public un clip superb, iar imaginile au devenit virale.

La doar câteva luni după ce a anunțat că renunță la actorie din cauza bolii cu care se confruntă, Bruce Willis și-a emoționat admiratorii arătându-le un talent ascuns.

În vârstă de 67 de ani, actorul din „12 Monkeys” și „Pulp Fiction”, a fost filmat în timp ce cânta la muzicuță. Îmbrăcat în blugi și într-o cămașă cu carouri, Bruce Willis stă pe scări și este acompianat la chitara și voce de muzicianul Derek Richards Thomas.

„Talentul lor vorbește de la sine”, a scris soția actorului, Emma Heming Willis, în dreptul postării de pe pagina de Instagram.

Bruce Willis, moment superb! Uite cum și-a cucerit fanii

„Mă bucur să-l văd sănătos!”, „Ce emoționant!, „Se pricepe de minune!”, „E foarte talentat”, „Ce bine că se bucură de viață!”, au scris fanii pe rețeaua de socializare. 

Citește și: Dezvăluiri cutremurătoare despre Bruce Willis. Boala a evoluat rapid

Imaginile emoționante vin la câteva săptămâni după ce Bruce Wiliis a fost văzut dansând alături de fiica cea mare, Mabel. În clipul apărut pe internet, actorul încearcă într-un mod simpatic să imite mișcările tinerei.

Bruce Willis, imagini inedite! Actorul dansează alături de feitța lui

Și acest clip a fost savurat de fani, care se bucură să-l vadă într-o dispoziție bună pe actor, după vestea tristă pe care a primit-o. Bruce Willis suferă de afazie, o boală ce afectează capacitatea de a comunica. 

Afazia este o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale. Cel mai adesea, acestea rezultă dintr-un accident cerebrovascular (ACV) sau un traumatism cranian. În urma acestui diagnostic, starul filmelor „Greu de ucis” a anunțat în primăvară că se lasă de actorie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe