Dezvăluiri cutremurătoare despre Bruce Willis. Boala a evoluat rapid

Ultima actualizare:

Dublura lui Bruce Willis, care a lucrat cu celebrul actor timp de 17 ani, a fost martorul neputincios al deteriorării stării de sănătate a acestuia în ultimele luni. Totul a început brusc și a evoluat rapid, înainte de diagnosticul de afazie, care l-a obligat pe Bruce Willis să pună capăt carierei sale de la Hollywood la vârsta de 67 de ani.

Bruce Willis s-a retras la vârsta de 67 de ani
Bruce Willis s-a retras la vârsta de 67 de ani

Cascadorul Stuart F. Wilson, care a fost dublura lui Bruce Willis timp de 17 ani, a povestit cum actorul a început brusc să se schimbe, cu doar câteva luni înainte ca familia să dezvăluie că a fost diagnosticat cu afazie.

Stuart F. Wilson a spus că a observat evoluția starului din ”Greu de ucis” în ultimii ani, dar că inițial nu și-a dat seama că ar fi ceva în neregulă.

Miercuri, într-o declarație pe rețelele sociale, familia lui Willis le-a transmis fanilor săi că actorul a fost diagnosticat cu afazie, o boală a creierului care îi afectează capacitatea de a înțelege limbajul și că, prin urmare, acesta va renunța la actorie.

„Am văzut unele schimbări, dar de multe ori celebritățile de calibru, cum este și Bruce, au un milion de lucruri diferite de făcut”, a spus Wilson pentru The Sun. „Uneori, când vorbeai cu el, părea pur și simplu distras. Te-ai gândi că asta nu înseamnă mare lucru, dar apoi ajungi să te întrebi dacă nu cumva se întâmplă și altceva.”

Pentru că petrecea atât de mult timp cu celebrul actor, Wilson a putut să-și dea seama că nu era vorba doar de o firească scăpare de memorie.

„Stând cu cineva atât de mult, da, vezi schimbările. Evident, știam că se întâmplă și alte lucruri la un moment dat. Ne-am dat seama, pentru că își făcea tot felul de controale, dar la momentul respectiv nu știam exact despre ce este vorba.”

Citește și: Ce e afazia, boala cumplită care a pus capăt carierei lui Bruce Willis

Wilson a lucrat ultima oară cu Bruce Willis în decembrie

Wilson a mai spus pentru The Sun că era convins că va fi făcut un anunț despre sănătate a lui Willis, mai devreme sau mai târziu.

Cei doi au lucrat ultima dată împreună  în decembrie, dar s-au mai întâlnit la începutul acesti luni, pentru a lua masa.

„E doar puțin mai slab acum, dar oricum nu a fost niciodată un mare mâncăcios. Majoritatea echipei a avut sentimentul că va lua o pauză. Făcea niște controale medicale și chestii de genul ăsta. Așa că ne-am gândit, bine, poate va lua o pauză.”

Citește și: Demi Moore, adevărul despre divorţul de Bruce Willis: «Mi-a dat papucii după ce m-a înşelat»

De mai mult timp erau semne că memoria lui Bruce Willis începe să cedeze, iar actorul era nevoit să poarte căști în timpul filmărilor, ca să i se șoptească replicile. Wilson a spus însă că astfel de ”artificii” sunt relativ comune în lumea filmului.

Bruce Willis folosea ocazional căști la filmări. Foto: IMDb
Bruce Willis folosea ocazional căști la filmări. Foto: IMDb

”Ocazional folosea căști doar ca un mic ajutor, mai ales dacă era un dialog dificil. Era implicat în atât de multe lucruri și abia ieșea dintr-un film ca să intre în altul. Așa că de multe ori folosim căști doar pentru a ușura producția.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net