Familia lui Bruce Willis, mesaj emoționant pentru actor: «Suntem recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul continuu»

Ultima actualizare:

Anunțul retagerii lui Bruce Willis din lumina reflectoarelor a uimit întreaga lume. Familia actorului a dat vestea, după ce Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, o boală ce îi afectează capacitatea de a comunica. Familia îi este alături din acea clipă pentru a-l ajuta să treacă mai ușor peste acest diagnositc și pentru a prețui fiecare amintire pe care au petrecut-o împreună.

1 bruce willis jpg jpeg

Apropiații actorului, despre retragere

Familia actorului a dezvăluit pe rețelele de socializare că Bruce Willis se retrage din cariera ce a însemnat mult pentru el, după ce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, inclusiv un diagnostic recent de afazie. 

Emoții și compasiune pentru actor

Soția sa, Emma Heming Willis, alături de care are două fiice, Mabel și Evelyn, dar și fosta soție Demi Moore, împreună cu Rumer, Scout și Tallulah, celelalte fiice ale actorului, au scris un mesaj emoționant dedicat acestuia. 

Acesta este o perioadă cu adevărat provocatoare pentru familia noastră și suntem atât de recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul continuu. Trecem prin asta ca o familie puternică și am vrut să-i aducem fanii mai aproape, pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, și viceversa”, conform People.com.

Citește și Bruce Willis, diagnosticat cu o boală cruntă. Se retrage din actorie 

Familia ii este mai aproape ca niciodată și sunt recunoscători pentru toate momentele petrecute împreună. Potrivit unor surse ale publicației People, Bruce Willis este mult mai prezent pentru familia sa, ba mai mult, la două zile după ce și-a anunțat pensionarea, a sărbătorit, plin de emoție, ziua de naștere a fiicei sale, Mabel.

Emma este deosebit de recunoscătoare pentru fiicele pe care le are cu Bruce. Toată lumea este concentrată pe momentele fericite pe care le pot împărtăși”, conform publicației People.

Citește și Bruce Willis, diagnosticat cu o boală cruntă. Se retrage din actorie

Actorul vs diagnostic

Afazia este o afecțiune care răpește capacitatea de a comunica. De asemenea, poate afecta capacitatea de a vorbi, de a scrie și de a înțelege limbajul, atât verbal, cât și scris. Se poate dezvolta după o leziune cerebrală traumatică sau poate fi un semn al unor afecțiuni degenerative ale creierului, conform Clinicii Mayo.

Cauza apariției bolii pentru actor ar fi o cascadorie nereușită de acum 20 de ani.

Familia vedetei face tot ce poate pentru a-l sprijini și pentru a-l fi alături.

Apropiații sunt alături de el pentru a-l ajuta pe Bruce să facă față la ceea ce urmează”, conform unor surse apropiate de a actorului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net