Bruce Willis, încurajări de la Stallone și Travolta. Actorul suferă de afazie și a anunțat că se retrage

Ultima actualizare:

Bruce Willis trece printr-un coşmar! La scurt timp după ce Demi Moore, Emma Willis şi restul familiei au anunţat că actorul de 67 de ani suferă de afazie, boală incompatibilă cu meseria de actor, colegii şi-au exprimat susţinerea pentru Bruce. 

Scout LaRue i-a adus  un omagiu  tatălui ei care îşi pierde  treptat capacitatea de a vorbi
Scout LaRue i-a adus un omagiu tatălui ei care îşi pierde treptat capacitatea de a vorbi

Şi-a încheiat prea devreme cariera care se întinde de-a lungul a 40 de ani. Fiica lui, Scout LaRue (30 de ani), ”fata lui tata”, după cum o alintă Bruce, a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care le mulţumeşte sutelor de mii de admiratori din întreaga lume care i-au ”transmis dragostea pentru Bruce Willis” şi i-au spus că se roagă pentru el.

Jurnaliştii de la The Sun cred că starea lui Willis s-a deteriorat în ultimele luni, dar ea s-ar fi declanşat în urmă cu 20 de ani, când s-a accidentat la cap pe platoul de filmare. Starul din serialul ”Maddie şi David” (1985-1989), în care a jucat alături de Cybill Shepherd (72 de ani), îşi pierde treptat facultatea de a vorbi şi de a înţelege limbajul articulat.

Cybill Shepherd, alături  de colegul ei din serialul  ”Maddie şi David” Fotografii: Instagram
Cybill Shepherd, alături de colegul ei din serialul ”Maddie şi David” Fotografii: Instagram

Omagiat de întreaga planetă

Bruce Willis are o avere estimată la peste 250 de milioane de dolari şi soţia lui actuală, Emma (43 de ani), a confirmat încă de joi că îi va asigura cel mai bun tratament din lume, însă boala degenerativă a creierului este una ireversibilă şi doctorii au avertizat-o că într-un viitor relativ Bruce va întrerupe orice formă de comunicare cu lumea din jur.

Citește și: Demi Moore, mesaj adorabil de ziua lui Bruce Willis. Cei doi au locuit împreună în timpul pandemiei

El este înconjurat de dragostea celor din jur şi Demi Moore se înţelege perfect cu actuala soţie, chiar dacă au divorţat în anul 2000, după 13 ani de căsnicie şi au 3 fete, Scout LaRue (30 de ani), Rumer (33 de ani) şi Tallulah (28 de ani). Cu toate că şi-a dorit enorm un băiat, Bruce a avut parte tot de două fete şi din căsnicia cu Emma, care le-a adus pe lume pe Evelyn, de 7 ani, şi Mabel, de 9 ani.

Sylvester Stallone,  distrus la auzul veştii  că Bruce se retrage
Sylvester Stallone, distrus la auzul veştii că Bruce se retrage

Primul care a fost impresionat de drama lui Willis a fost chiar Sylvester Stallone (75 de ani), care şi-a exprimat pe Instagram susţinerea faţă de colegul lui din ”Eroi de sacrificiu” şi a spus că e alături de familia actorului. John Travolta (68 de ani), Cybill Shepherd şi Anthony Hopkins (84 de ani) i-au transmis toată dragostea din lume lui Willis şi l-au asigurat de prietenia lor eternă.

Conform declaraţiilor Emmei Willis, Bruce ascunde de aproape doi ani boala şi se temea că va fi obligat să renunţe la ce are mai drag pe lume: meseria de actor. S-a decis să se pensioneze după ce s-a trezit la filmări ţinând pistolul invers şi realizând că nu ştie pe ce lume este.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net