Când s-a trezit din comă a aflat că logodnicul a părăsit-o și i-a dat „block”! Drama unei australience

8 iunie 2022 13:52   Vedete internaționale

Brie Duval, o tânără originară din Australia a stat patru săptămâni în comă, după ce a căzut și s-a lovit la cap. În vârstă de doar 25 de ani, Brie Duval a trăit o adevărată dramă abia când s-a trezit, căci viața i s-a schimbat radical și nu în bine.

Tânăra a devenit faimoasă pe Tik Tok după ce a vorbit despre accidentul îngrozitor pe care l-a suferit în luna august a anului trecut. Este originară din Australia, dar se mutase în Canada, unde avea slujba mult visată. Brie Duval era într-o relație stabilă de patru ani la momentul accidentului și susține că erau logodiți, gata să facă nunta.

Vezi și: Kylie Minogue, în brațele lui Jason Donovan, după 30 de ani. Ce au anunțat cei doi foști iubiți

Totuși, pe 29 august 2021 viața sa a luat o întorsătură neașteptată, când a căzut dintr-o parcare supraetajată. Unul dintre pereți încă se construia, iar Brie nu a văzut că este o groapă imensă în beton din cauza întunericului, mai ales că gaura din pământ nu era marcată în niciun fel. În momentul impactului s-a lovit la cap și a fost transportată la spital de urgență cu elicopteul, la spitalul Universitar din Alberta, unde a stat la terapie intensivă vreme de patru săptămâni, conectată la aparate.

Nu rataINTERVIU EXCLUSIV! Celia, primele detalii despre botezul micuței Sara Maria: «Ne împărțim între Australia și România»

Brie Duval, părăsită în timp ce se afla în comă, conectată la aparate

Tânăra în vârstă de 25 de ani a avut mai multe fracturi și un traumatism cranian. Brie Duval a primit din partea medicilor doar 10% șanse de supraviețuire, dat fiind faptul că a stat o lună în comă. Într-un final, starea ei de sănătate a început să se îmbunătățească și, până la urmă, s-a trezit. Chiar dacă a suferit de amnezie o perioadă, a început să pună cap la cap evenimentele petrecute în noaptea cu pricina.

Când a primit telefonul mobil, a rămas șocată. Bărbatul cu care era împreună de patru ani și cu care locuia în aceeași casă o blocase pe toate rețelele de socializare, iar noua sa iubită i-a lăsat un mesaj, cât timp era în comă. I-a spus că este împreună cu fostul ei logodnic, că s-a mutat la ea și a rugat-o să nu încerce să îl contacteze.

Și părăsită și singură, pe patul de spital

„Nu am mai vorbit cu el de când am intrat  în spital, m-a lăsat cu ochii în soare. Nici măcar nu știu de ce s-a întâmplat asta”, a declarat Brie Duval, pentru Mirror.

Și pentru că totul s-a întâmplat anul trecut, în plină pandemie, părinții săi nu au putut să călătorească din Australia până în Canada pentru a-i fi alături. La cinci luni după accident, tânăra a reușit să zboare, într-un final, acasă. Din nefericire, a rămas cu un traumatism cranio-cerebral

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe