INTERVIU EXCLUSIV! Celia, primele detalii despre botezul micuței Sara Maria: «Ne împărțim între Australia și România»

Ultima actualizare:

S-a retras din muzică, pentru a se dedica total vieții de mămică! Celia trăiește, în prezent, cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Solista și-a văzut visul cu ochii. Este mămica a doi copii superbi, Angelo Ioan (7 ani) și Sara Maria. Fetița a venit pe lume în urmă cu doar o lună, mai precis pe 16 februarie. 

Celia a ieșit în parc, la plimbare, cu micuța Sara Maria Sursa: Instagram
Celia a ieșit în parc, la plimbare, cu micuța Sara Maria Sursa: Instagram

Celia și soțul ei, Ardeli Ancuța, sunt în culmea fericirii și gravitează în jurul micuței. Au început deja să facă pregătirile pentru botezul bebelușei, pe care vor să-l facă atât în România cât și în Australia.

Celia și Ardeli Ancuța trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 10 ani.Celia este căsătorită cu soțul ei din 2013, cei doi locuind mai mult în România, chiar dacă bărbatul este fiul unor emigranți români din Australia. Între Celia și soțul ei au apărut, însă, serioase probleme serioase din cauza ”navetei” România -Australia. Pentru a nu ajunge la divorț, cei doi au stabilit să locuiască la Timișoara.

Click!- Celia, cum e viața cu doi copii? Mai dormi nopțile?

-Viața e frumoasă, sunt fericită, împlinită! Familia noastră o simt a fi completă acum! Nopțile le dorm așa printre reprize de alăptat, însă nu mă plâng! Să fiu sinceră, ziua e mai greu căci doarme mai puțin, iar când nu doarme vrea numai în brațe, deja e șmecheră micuța.

„Sunt fericită și sunt bine psihic, cu tot cu nesomn!”

Click!- Te solicită mult cea mică? Ai un ajutor? Vă gândiți să apelați la o bonă pentru copii?

-Mă ajută mama, dacă nu o aveam pe ea cu siguranță mi-ar fi fost mult mai greu, mai ales ziua. Noaptea mă ocup doar eu de ea, însă ziua mă ajută mult ai mei.

Click!- Cum a fost nașterea? Mai ușoară decât prima ?

-Chiar nu! Nici sarcina și nici nașterea nu au fost deloc ușoare! De aceea, acum perioada aceasta o simt ca pe o ușurare, sunt fericită și sunt bine psihic, cu tot cu nesomn. Starea mea e mult mai bună decât a fost în ultimele săptămâni înainte de naștere.

Click!- Câte kilograme mai ai de dat jos? Te refaci repede după naștere?

-Îmi pare că refacerea e mai grea decât acum 8 ani. Cu siguranță între 25-30 de ani corpul se reface mult mai ușor decât după 35 ani, dar cu răbdare si fără stres mă voi reface.

„Am soț frumușel!”

Click!- Înțeleg că ați programat deja botezul micuței Sara Maria. Îl veți face și în Australia?

-Nu l-am programat încă, ne tot gândim cum să ne împărțim între Australia și România. Încercăm sa hotărâm cât mai curând și să stabilim exact data.

Click!- Cu cine seamănă fetița și cum a fost primită de frățiorul ei?

-Angelo o îndrăgește tare mult, mă ajută, o plimbă el cu căruciorul, îi este foarte dragă. Seamănă cu Angelo când era bebeluș, varianta feminină. Îmi pare că are gurița mea și ușor combinat. Însă, probabil, mai mult seamănă cu soțul, și fiul seamănă mult cu soțul Am noroc ca mi-am luat soț frumușel!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net