Celia, prima fotografie cu micuța Sara Maria. Cum se simte fetița născută prematur

Celia a adus ieri pe lume o fetiță, născută prematur la 38 de săptămâni. Artista a oferit primele declarații despre starea de sănătate a micuței, iar veștile sunt unele bune. 

Sara a născut ieri o fetiță de patru kilograme care va purta numele Sara
Sara a născut ieri o fetiță de patru kilograme care va purta numele Sara

În ciuda faptului că micuța a venit pe lume la doar 38 de săptămâni, ea a primit nota zece din partea medicilor, iar starea ei de sănătate este una bună, conform declarațiilor oferite chiar de către artistă. Fetița a cântărit nu mai puțin de patru kilograme la naștere, iar artista se aștepta ca fiica ei să aibă o greutate normală pentru că în timpul saricinii a acumulat un număr considerabil de kilograme și a avut o burtică considerabilă. 

image

"Deși azi ar fi împlinit 38 de săptămâni de sarcină, s-a născut ieri, sănătoasă, minunată, pregătită, binecuvântată, cântărind 4 kg... Minunea mea!", a scris Celia pe pagina personală de Instagram. Arista a distribuit și o primă fotografie cu cel mai nou membru al familiei. Așa cum era de așteptat, nu a dezvăluit chipul micuței, iar în imaginea distribuită este vizibilă doar mâna fetiței. 

Celia a fost infectată cu SARS-CoV-2 în timpul saricinii

Celia a trecut prin clipe dificile în timpul sarcinii. Ea s-a infectat cu virusul SARS-Cov-2 în timp ce era însărcinată cu Sara Maria. Artista a povestit că a trecut prin emoții cumplite, însă a avut un ajutor de nădejde în persoana mamei sale, care i-a fost alături în fiecare clipă. 

În perioada sarcinii, Celia a luat în greutate nu mai puțin de 20 de kilograme, iar ultimele săptămâni au fost unele dificile pentru ea întrucât nu s-a putut odihni corespunzător și a avut dureri osoase puternice. 

Celia este căsătorită cu un australian din anul 2013

Celia și soțul său, un australian de origine română, s-au căsătorit în anul 2013. Cei doi au împreună un băiat de opt ani pe nume Angelo. Celia și Ardeli Ancuța sunt fericiți împreună, iar artista și-a găsit liniștea lături de acesta, după ce a pus punct unei relații care i-a adus multă suferință. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net