Cântăreață celebră, fără lenjerie intimă și cu jumătate de sân pe-afară, pe covorul roșu!

4 februarie 2024 13:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ce apariție! Cântăreața americană Charlotte Sarah Lawrence (23 de ani) a făcut furori pe covorul roșu, la Gala Pre-Grammy din Beverly Hills, sâmbătă seară. Vedeta a purtat o rochie de culoare albă, cu o tăietură curajoasă în zona bustului, care i-a lăsat la vedere jumătate din sânul stâng.

Mai mult, ținuta artistei a avut și o despicătură masivă în zona picioarelor, care a scos în evidență faptul că tânăra blondă nu a purtat lenjerie intimă la acest eveniment. În picioare, starul a ales să poarte o pereche de pantofi albi cu botul ascuțit și tocul cui. Machiajul a fost unul natural, iar părul l-a lăsat să îi atârne natural pe spate. Drept accesorii, Charlotte a purtat doar un inel de argint pe mâna stângă.

Charlotte Lawrence, care deține o avere de 5 milioane de dolari, a lucrat ca model încă de la vârsta de 14 ani, înainte de debuta în lumea muzicii.

Charlote Lawrence a apărut pe coperțile unor reviste cunoscute, precum Teen Vogue și Harper’s Bazaar. Ea este cunoscută mai ales datorită piesei „Psychopath”, lansată în 2018, unde a colaborat cu Nina Nesbitt.

Charlotte Lawrence provine dinr-o familie celebră

Ea este, de asemenea, strănepoata actriței Susan Saint James. William Van Duzer Lawrence, stră-stră-străbunicul ei patern, a fost un magnat imobiliar. Charlote Lawrence are doi frați mai mici pe nume William și Henry.

În iunie 2018, a lansat EP-ul de debut, E.P. Young. La acea vreme, a pornit într-un turneu la nivel național pentru a promova albumul. Charlotte a ontribuit la coloana sonoră a popularului serial Netflix „13 Reasons Why”. Ea a colaborat cu Yungblud la piesa „Falling Skies”, care a fost prezentată în al doilea sezon al serialului. 

Ea s-a iubit cu artistul american Charlie Puth (32 de ani), în 2019. Relația lor, însă, n-a durat prea mult. În prezent, Charlotte Lawrence este singură. 

Mai multe