Cardi B, super sexy în noul ei videoclip! A purtat sandale cu 75.000 de cristale Swarovski

4 martie 2024 15:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cardi B (31 de ani) a scos o nouă melodie, intitulată „Like What (Freestyle)”, primul ei single solo după o pauză de trei ani. Videoclipul piesei este extrem de sexy, sper deliciul fanilor ei, care au așteptat cu nerăbdare să fie lansat.

Cardi B, care în tinerețe a fost dansatoare la bară, a purtat un ansamblu argintiu și strălucitor semnat de Fredericks of Hollywood, format din chiloți și sutien, asortat unor cizme lungi până la coapsă. Încălțările, de la Y/Project, au fost ornate cu nu mai puțin de 75.000 de cristale Svarowski, potrivit publicației americane NY Post. Ținuta provocatoare i-a scos în evidență formele voluptoase care au consacrat-o.

Cardi B l-a părăsit pe Offset după ce a înșelat-o

Cardi B, care deține o avere de 80 de milioane de dolari, are doi copii, Kulture (5 ani) și Wave (2 ani) cu  fostul ei soț, Offset. Cei doi s-au căsătorit în 2017, însă s-au despărțit în 2023. Motivul ar fi fost infidelitățile repetate ale muzicianului. 

„Sunt singură, dar mi-a fost teamă să-mi placă – nu mi-e frică, pur și simplu nu știam cum să spun lumii. Vreau să încep 2024 cu inima deschisă. Nu știu. Sunt gata de o viață nouă, de un nou început. Și da, sunt entuziasmată.”, a declarat Cardi B, în luna decembrie a anului trecut.

Cu toate acestea, se pare că cei doi au rămas prieteni buni. Au petrecut Revelionul împreună, iar Offset a fost implicat și în regizarea noului ei videoclip. Fanii sunt de părere că cei doi se vor împăca așa cum au făcut-o și în trecut, mai ales că artista a dat de înțeles într-un LIVE pe Instagram că încă întreține relații intime cu Offset. 

Rapperul mai are trei copii din relații anterioare - Jordan Cephus (13 ani),  Kody Cephus (8 ani) Kalea Marie Cephus (8 ani).

Mai multe