VIDEO Momentul în care Cardi B aruncă cu microfonul într-un spectator. Ce i-a provocat furia

Moment incredibil la un concert susținut de Cardi B, în Las Vegas. Chiar în timpul unei piese, vedeta, plină de furie, a aruncat cu putere microfonul într-un spectator. Un gest făcut de fan a făcut-o să își piardă controlul și să riposteze imediat.

image

Momentul a fost surprins de telefoanele pornite ale fanilor care o înregistrau pe cântăreață în timp ce interpreta hitul „Bodak Yellow”. La concert erau zeci de mii de spectatori. Forțele de securitate au fost și ele luate prin surprindere.

Gestul spectatorului care a înfuriat-o pe vedetă

În timpul piesei, cântăreaţa Cardi B, s-a apropiat de marginea scenei, moment în care un spectator a aruncat în ea cu băutura pe care o avea în mână. Deranjată de gest, vedeta nu a stat nicio secundă pe gânduri și a reacționat imediat. Avea în mână microfonul, așa că l-a aruncat cu putere în fanul care a atacat-o.

Forțele de securitate au intervenit imediat și l-au luat luat pe spectator de lângă scenă.

Pink, atacată cu cenușă umană la un concert

Acest incident se înscrie într-o tendinţă mai amplă din partea fanilor. Aceste gesturi îngrijorătoare au început la sfârşitul lunii iunie, la un concert susţinut de Bebe Rexha din New York, când un spectator a rănit-o pe cântăreaţă aruncându-i cu telefonul în faţă.

Câteva zile mai târziu, cântăreaţa de muzică country Kelsea Ballerini a fost şi ea lovită de un obiect în timpul unui spectacol în Idaho.

Artista Ava Max a fost lovită cu palma peste faţă de un spectator care a dat buzna pe scena concertului ei din Los Angeles.

Harry Styles a fost și ea lovită în față cu un obiect dur, iar Drake a fost lovit la încheietura mâinii cu un telefon.

Poate unul dintre cele mai șocante momente a fost când un spectator a aruncat în cântăreața Pink o pungă în care se afla cenuşa mamei lui.

Cântăreaţa Adèle a ţinut să îşi avertizeze fanii că nu se va lăsa influenţată de acest tip de practică. „ Încercaţi să aruncaţi cu ceva în mine şi vă omor”, a avertizat ea la un concert din Las Vegas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net