Cardi B se plânge de costul produselor alimentare: „De ce m-a costat 6 dolari o salată?”

Ultima actualizare:

Dacă până și celebra cântăreață Cardi B (30 de ani) crede că prețul produselor la băcănie este prea mare, ce speranță există pentru restul dintre noi? Este unul dintre cei mai nominalizați rapperi de sex feminin la Premiile Grammy și a vândut peste aproximativ 100 de milioane de discuri numai în SUA, dar, se pare că artista este foarte supărată pe inflație după ce și-a dat seama de costul produselor alimentare.

Cardi B este supărată pe inflație (foto: Instagram)
Cardi B este supărată pe inflație (foto: Instagram)

Citește și: Cardi B, noul director de creație la revista Playboy. Ce spune că le pregătește admiratorilor 

Într-o înregistrare video publicată miercuri pe Twitter, Cardi B – ce are o avere în valoare de aproximativ 80 de milioane de dolari - a spus că, după ce a observat că prețul alimentelor „este triplu” pe un rezumat săptămânal al cheltuielilor sale, a mers la magazinul alimentar pentru a vedea singură ce se întâmplă. Nu a fost impresionată de ceea ce a găsit: „De ce salata verde a costat 6 dolari în zona unde locuiesc?”, a spus vedeta revoltată.

Cardi și-a exprimat frustrarea față de inflația din Statele Unite ale Americii, care a dus la o creștere a prețurilor atunci când vine vorba de ouă, carne, majoritatea produselor alimentare și multe altele.

Oamenii au scos în evidență succesul financiar al vedetei 

Vezi și: Cardi B și-ar fi dorit să poată ronțăi biscuiți și să fumeze, împreună cu sora reginei Elisabeta a II-a 

Începând cu 4 ianuarie, cele două tweet-uri ale cântăreței, cunoscută pentru celebra melodie „Bodak Yellow”, au peste 29,3 milioane de vizualizări, cu un mix de răspunsuri din partea utilizatorilor Twitter. Mai exact, unii oameni au criticat-o pe Cardi B pentru remarca ei și au subliniat succesul ei financiar. „Nu ești tu milionară?” , a fost unul dintre comentarii. „Oamenii bogați care spun acest lucru par doar sălbatici pentru mine lol”, se arată în altul.

Pe numele real Belcalis Almanzar, artista a răspuns cu un videoclip, explicând: „Când mă plâng de prețurile la alimente și toți spuneți «Nu ești bogată? De ce te plângi de salată? De ce te plângi de asta și de aia?», asta este doar pentru a arăta oamenilor că atunci când devii o persoană de succes, când ai bani, o să cazi curând pentru că nu bugetezi”.

Cele două tweet-uri au peste 29,3 milioane de vizualizări (foto: Instagram)
Cele două tweet-uri au peste 29,3 milioane de vizualizări (foto: Instagram)

Iată și: Cardi B i-a făcut un supercadou soțului de ziua lui 

Cântăreața nu se sfiește când trebuie să își spună opinia

Cardi este cunoscută pentru modul în care își spune opiniile cu privire la problemele economice, sociale și politice online. În discuția cu David Letterman din cel de-al patrulea sezon al serialului Netflix „My Next Guest Needs No Introduction”, Cardi și-a explicat raționamentul din spatele exprimării opiniilor sale.

„Cred că oamenii din poziția dumneavoastră au o forță în ceea ce privește activismul politic și schimbarea lumii, dar și schimbarea modului în care oamenii simt și gândesc, nu numai despre ei înșiși, dar problemele lumii în general sunt minunate”, i-a spus Letterman artistei.

„Vreau să spun, eu sunt o tipă normală din Bronx. Multă lume se raportează la mine și mă urmărește pentru că vor să vadă cum sunt îmbrăcată, vor să-mi vadă stilul de viață. Simt că am responsabilitatea de a le împărtăși și: «Hei, în timp ce tu ești aici și îmi verifici ținuta și îmi verifici muzica, vezi și ce se întâmplă aici, în această parte a lumii»”, a adăugat Cardi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net