Cele mai reușite ținute de la Oscar! Nicole Kidman și Zoe Kravitz au strălucit pe covorul roșu

28 martie 2022 22:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrițele au făcut senzație pe covorul roșu la cea de-a 94-a Ceremonie de Decernare a Premiilor Oscar. Totuși nu toate vedetele au avut cele mai reușite ținute, iar unele au fost aspru criticate pentru vestimentația lor. 

De departe, cea mai elegantă ţinută a avut-o Nicole Kidman (54 de ani), potrivit criticilor şi a publicului.

Ea a strălucit într-o rochie gri-bleu marca Armani Privé, care îi punea în valoare talia perfectă și pielea porțelanată. 

Foarte apreciată pentru ţinuta sa a fost şi actriţa Jessica Chastain (45 de ani), care a obţinut Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, în pelicula "The Eyes of Tammy Faye". Ea a uluit asistenţa cu o costumaţie Gucci, cu totul deosebită, ce punea în evidenţă o fustă vaporoasă de culoare mov.

Admirată a fost şi actriţa Zoe Kravitz (33 de ani), cunoscută pentru rolul din ”Marile minciuni nevinovate”. Ea a purtat o rochie Saint Laurent.

Ele au avut cele mai neinspirate ținute!

În schimb, la capitolul cele mai nereuşite ţinute de la gală, în primul rând s-a făcut de râs actriţa Kristen Stewart (31 de ani). Ea a venit în pantaloni scurţi, descheiată la cămaşă până la brâu, încălcând codul eleganţei de la Oscar.

Criticate au fost şi surorile Chloe (20 de ani) şi Halle Bailey (22 de ani). Cu scopul de a se arăta cât mai sexy, ele au purtat rochii pastelate ce lăsau cât mai mult pielea la vedere, până la părţile intime. Chloe și Halle Bailey au purtat rochii vaporoase despicate pe coapse și decolteu amplu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe