Chris Rock, despre incidentul de la Oscar: «Până nu voi fi plătit, nu voi spune nimic»

10 aprilie 2022 6:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un incident care încă este în centrul atenției întregii lumi s-a petrecut la Gala Premiilor Oscar de anul acesta. Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock. Comediantul a declarat că nu comentează subiectul până nu va fi plătit.

Comediantul Chris Rock a spus că nu va vorbi despre controversata palmă de la Oscar până nu va fi plătit, conform insider.com.

Citește și Prima reacție a lui Chris Rock după ce a fost pocnit de Will Smith. Ce a spus comediantul

"Sunt în regulă, am un întreg spectacol și nu vorbesc despre asta până nu voi fi plătit. Viața este bună. Mi-am recăpătat auzul", a spus Rock în cadrul unui spectacolul de-al său.

Replica lui Chris Rock

În timp ce era pe scenă pentru a prezenta un premiu în cadrul celei de-a 94-a ediții a premiilor Oscar, Chris Rock a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith. 

Jada, te iubesc, „GI Jane 2”, abia aștept să-l văd”, a spus Rock, referindu-se la faptul că aceasta a trebuit să se tundă la chelie.

Will Smith s-a urcat pe scenă și l-a plesnit pe Rock chiar în timpul transmisiunii live. Publicul a rămas șocat, la fel și telespectatorii.

Will Smith a câștigat premiul Oscar pentru "Cel mai bun actor"

Smith a câștigat, mai tarziu, premiul pentru cel mai bun actor. Acesta a profitat de ocazie să-și ceară scuze Academiei, în timpul discursului său. De asemenea, i-a cerut scuze și comediantului printr-o postare pe Instagram.

Glumele despre mine fac parte din profesia mea, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult de suportat și am reacționat emoțional. Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris”, a spus Smith.

Jada Pinkett Smith suferă de alopecia, o boală autoimună care provoacă căderea părului.

Sancțiuni împotriva lui will Smith

Vineri, Academia de Arte și Științe Cinematografice a anunțat că actorul va fi exclus de la toate evenimentele Academiei, inclusiv de la Oscar, timp de 10 ani pentru acțiunile sale. Actorul a anunțat că este de acord, potrivit unei declarații transmise către CNN.  

Citește și Prima reacție a lui Chris Rock după ce a fost pocnit de Will Smith. Ce a spus comediantul 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe