Cine este românul care a cumpărat locuința lui Will Smith. Adrian Ghilă a scos din buzunar 2 milioane de dolari

6 decembrie 2023 10:49   Vedete internaționale

Românul Adrian Ghilă, în vârstă de 38 de ani, a devenit subiectul principal al conversațiilor în mediul online după ce a achiziționat locuința celebrului actor Will Smith, cheltuind aproximativ 2 milioane de dolari. 

Adrian Ghilă, un afacerist de succes în Statele Unite ale Americii, s-a remarcat prin diverse activități, inclusiv în domeniile imobiliare, construcții, petrol și spălătorii auto.

Cine este Adrian Ghilă

Născut în București, sectorul 6, în 1985, Adrian Ghilă a trăit o experiență de viață semnificativă începând cu anul 2008, când a luat decizia de a părăsi România alături de iubita sa româncă. După mutarea în SUA, cei doi și-au deschis prima firmă de construcții și ulterior o afacere de spălătorii ecologice de mașini. Succesul în afaceri i-a adus lui Ghilă statutul de milionar în America și i-a permis să achiziționeze casa luxoasă a celebrului Will Smith.

Cum arată locuința cumpărată de român

Impresionantă din punct de vedere arhitectural, locuința cumpărată de Adrian Ghilă dispune de 5 dormitoare și două sufragerii, fiind mobilată cu stil personal. Afaceristul a mărturisit că decizia de a achiziționa casa a fost influențată de copiii săi, în special de energia pozitivă pe care aceștia o emană.

"Este foarte frumoasă, am făcut-o în stilul meu și are faima asta în spate. Are 5 camere, dormitoare, că acolo sunt diferite. Sunt două sufragerii, mai multe. Aproape două milioane (nr.prețul). Am luat-o de ceva timp. Da, din cauza copiilor mei, eu ai decis, energia lor e foarte bună", a declarat Adrian Ghilă pentru Antena Stars.

Afacerea sa a atras clienți celebri

Adrian Ghilă se remarcă și prin abordarea sa în domeniul afacerilor, unde practică autoeducația continuă. După înființarea spălătoriilor ecologice de mașini, afacerea sa a atras clienți celebri, inclusiv Wiz Khalifa și Jim Carrey.

"Am multe celebrități care ne folosesc serviciile și spălătoriile. Acolo totul e diferit, legile, limba, eu am crezut că vorbesc engleză până am ajuns acolo și mi-am dat seama că nu era așa bună. După 2-3 ani am început să mă obișnuiesc și să intru în sistemul ăsta al lor și mi-a plăcut foarte mult. A fost greu că a fost recesiunea în 2008, oportunitatea este foarte mare, puterea de cumpărare e mare", a adăugat Ghilă.

Prin reușitele sale în domeniul afacerilor și stilul de viață impresionant, Adrian Ghilă a devenit un exemplu de succes pentru românii care își propun să urmeze calea antreprenoriatului în străinătate.

Mai multe