De ce a avut Cher mereu succes la bărbații tineri. A spus chiar ea

12 iunie 2024 8:33   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cher, iconica cântăreață în vârstă de 77 de ani, este îndrăgostită până peste cap de iubitul său cu 40 de ani mai tânăr, iar secretul ei pentru a rămâne atât de tânără și energică este o rutină bine stabilită și o pasiune pentru viață. Într-un interviu recent pentru DailyMail, Cher a dezvăluit câteva din secretele sale pentru menținerea vitalității și frumuseții în ciuda vârstei înaintate.

Cher își începe ziua devreme, în jurul orei 6 sau 7 dimineața. Dacă iubitul ei, Alexander, este în preajmă, cei doi își încep ziua savurând o cafea pe verandă și povestind. După aceea, Cher se dedică exercițiilor fizice, un obicei pe care l-a avut întotdeauna și care îi menține vitalitatea și flexibilitatea. În zilele mai puțin aglomerate, se întâlnește cu prietenii sau îi invită la ea acasă pentru a petrece timp împreună.

Un alt aspect esențial al rutinei zilnice a lui Cher este pasiunea și pofta ei de viață. Cu un spirit jovial și o atitudine pozitivă, Cher se declară norocoasă și își exprimă bucuria de a trăi. Evitând alcoolul și fumatul, Cher se concentrează pe a se bucura de fiecare zi și de toate lucrurile frumoase pe care viața le oferă.

Citește mai multe pe canal33.

Mai multe